Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


biobran si rapoarte recuperare bolnavi

 
biobran

COMPUSUL MGN-3 ARABINOXYLAN (BIO BRAN)

Rapoarte privind recuperarea din boala datorita MGN-3

Cazul Nr. 1 Cancer de san
Nume: C. E. Varsta : 51 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
In 19 decembrie 1994 o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in urma unei biopsii facute la spitalul universitar UCLA/Drew. Pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 pe zi din 7 martie 1995. In 31 iulie 1995 nici o tumoare nu a fost gasita in urma uei mamografii efectuate pe pacient, nici macar benigne. Pana in ianuarie 1997, nici o tumoare nu a fost detectata (fig)

Evaluare
Dupa ce nu a fost gasita nici o imbunatatire in urma hormonoterapiei si a radioterapiei, pacientul a luat MGN-3 pentru a prevenii recaderea. Activitatea celulelor NK a crescut de la inceputul administrarii de mGN-3, aproape dublandu-se de cand a inceput administrarea.

Cazul Nr. 2 Cancer de san.
Nume: C. E. Varsta : 51 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
Pe data de 19.12.1994, o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in urma unei biopsii facute la Spitalul Universitar Drew din California. Pacientul a inceput tratamentul cu hormone cu Tomoxifen pe data de 20.01.1995. Pacientul a terminat terapia prin iradiere pe data de 17.02.1995 si ainceput tratamentul cu 3g de MGN-3 pe zip e data de 07.03.1995. Nici o tumore, benigna sau de alt fel, nu a fost gasita dupa o mamografie facuta in data de 31.07.1995. Nici o tumoare nu a fost gasita la sanul pacientului in urma unei examinari facuta in ianuarie 1997. ( schimbare a activitatii celuleor NK, datorita tratamentului cu MGN-3 , (fig)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Dupa tratamentul cu hormoni si iradiere, pacientul a luat MGN-3 pentru a prevenii revenirea cancerului. In timp ce pacientul a luat MGN-3, activitatea celulelor NK s-a marit gradual si a mentinut o valoare dubla a activitatii acestora fata de prima masuratoare. Rezultatul este banuit ca fiind preveniirea reaparitiei bolii.

Cazul Nr. 3 Cancer de san
Nume: K.T. Varsta : 39 Sex: F perioada de administrare:MGN-3 24 feb 1997 – 3 dec 1998
Nume: M.D. Varsta : 74 Sex: F perioada de administrare: MGN-3 2 aug 1997 – 10 feb 1999
Nume: M.T. Varsta : 54 Sex: F perioada de administrare: MGN-3 2 sept 1998 – 10 feb 1999

Fisa clinica si tratament
3 pacienti bolnavi de cancer la san au luat 3 g de MGN-3 pe zi continuu, pentru a confirma eficienta lui MGN-3
Pacientul KT a fost operata la sanul drept datorita cancerului. Un an si jumatate mai tarziu a vizitat spitalul U din regiunea Kochi. Markerul tumorii CAT15-3 era 268. Marirea a fost inhibata prin tratament chimioterapeutic si MGN-3. Conditiia pacientului a fost oarecum buna si pacientul se bucura de modul sau de viata, continuand sa viziteze spitalul in mod constant.
Canpacientul M.D. a vizitat spitalul, o tumoare iesea in evidenta pe sanul drept, avand un aspect de conopida. Cand pacientul a intrat in spital pe data de 2 august 1997, markerul tumorii era de 14.4 pentru CA15-6 si 63.4 pentru CEA. Pacientul a luat 3g de MGN-3 pe zi. Cu toate ca markerul a fost inhibatla 20.1pentru CA15-3 si 65.1 pentru CEA pe data de 2 octombrie , pacientul a cerut sa fie operat in ianuarie 1998. Din 10 februarie 1999 CEA a scazut la 3.5 si pacientul continua sa ia MGN-3 pentru a prevenii reaparitia, cu toate ca a avut o contiditie fizica buna.
Pacientului MT a fost diagnosticat cu cancer mamar la sanul drept pw data de 1 octombrie 1997. Tumoarea a fost sparta cu o injectie de ozon pe data de 10 octombrie. In septembrie 1998 cancerul s-a transferat la sanul drept, suprafata acestuia capatand aspect de conopida si a inceput sa sangereze. In acest moment pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 pe zi. Pe data de 18 ianuarie 1999 pacientula a avut o interventie chirurgicala, dar metastaza nodulilor limfei a fost detectata. ( schimbari ale nivelelor markerului in fig )

Evolutie
Eficienta lui MGN-3 a fost confirmata in toate cele trei cazuri de cancer la san; un caz a fost principal si celelalte au fost recurente. In toate aceste cazuri markerele tumorilor nu au crescut in timp ce MGN-3 a fost luat, si se pare ca acesta inhiba cresterea tumorilor. Prelungirea efectiva a vietii datorata lui MGN-3 este evidenta, datorita faptului ca toti pacientii au o conditie buna a sanatatii si sunt stabili.

Cazul Nr. 4 Cancer de san. Unitate/ Spital T.
Nume: T.M. Varsta : 48 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament cu Biobran 1000
In mai 1996, pacienta a simtit un nodul in sanul stang si a vizitat un spital de obstetrica si ginecologie din apropiere pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de san ca urmare a testului histopatologic. A respins propunerea pentru o interventie chirurgicala imediata. A cautat spitale care puteau asigura terapia pentru pastrarea sanului, dar in van. Pe 5 octombrie a vizitat acest spital. O examinare atenta a dus la recomandarea unei interventii chirurgicale ca cea mai buna metoda. Totusi, la cererea sa expresa, pacienta a fost tratata folosind medicina chinezeasca si o dieta restrictiva. A urmat un tratament cu 4 g de MGN-3 zilnic pentru imbunatatirea imunopotentei. Tratamentul a continuat, iar markerii tumorali au fost verificati lunar. Valorile markerilor tumorali au inceput sa scada in ianuarie 1997, iar tumoarea a disparut la palpare in octombrie. Examenul histopatologic nu a evidentiat celule anormale.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La circa 2 luni de la inceperea tratamentului cu MGN-3, pacienta a simtit inmuierea nodulului din san si diminuarea senzatiei de corp strain.
Evaluare lui MGN-3
Cancerul pacientei era atat de avansat, incat au fost suspectate in mod normal metastaze, dar a urmat un tratament de imunostimulare constand in principal din MGN-3, in conformitate cu cererea expresa a acesteia. Valorile markerilor tumorali au inceput sa scada cand imunopotenta a parut sa se imbunatateasca, iar tumoarea a disparut dupa 1 an. Credem ca activarea celulelor NK de catre MGN-3 a dus la rezultate satisfacatoare.

Cazul Nr. 5 Cancer de san si metastaze la creier si plamani. Unitate/ Cabinetul S.
Nume: S.K. Varsta : 63 Sex: F Zona: Prefectura Toyama
Fisa clinica si tratament
Pe 15 ianuarie 1999, pacienta s-a prezentat cu migrene severe si amortirea membrelor drepte la un spital din apropiere si a fost diagnosticata cu o raceala obisnuita. Starea generala s-a inrautatit, iar partea dreapta a corpului a paralizat la sfarsitul lunii ianuarie. A urmat o examinare la departamentul de neurochirurgie al altui spital, unde a fost descoperita o tumoare pe creier. Au mai fost descoperite si cancer pulmonar si metastaze in nodulii limfatici, iar pacientei i s-a spus ca va mai trai doar 3 luni. Avusese o interventie chirurgicala pentru cancerul de san in 1989, iar boala a fost considerata o recidiva sau metastaze. A refuzat chimioterapia recomandata de spital si a fost admisa la Cabinetul S, ce a oferit tratament alternativ incluzand dieta, terapie psihologica si imunologica. A fost tratata cu 3 g de MGN-3 zilnic ca parte a imunoterapiei de activare a celulelor NK. Activitatea celulelor NK a crescut la 52,6% dupa 3 luni de la inceperea tratamentului si toate tumorile au inceput sa se reduca. Acum, la 1 an si 6 luni de cand i s-a spus ca mai are doar 3 luni de trait, continua tratamentul cu dieta qigong si 3 g de MGN-3 zilnic si duce o viata normala.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La zece zile de la inceperea tratamentului cu MGN-3, pacienta a inceput sa aiba pofta de mancare, iar migrenele au inceput sa dispara. A putut sa doarma mai bine, a simtit imbunatatirea fortei fizice si a castigat o viziune mai optimista asupra vietii.
Evaluare lui MGN-3
MGN-3 pare sa joace un rol principal ca imunostimulator in medicina complementara. Nivelul ridicat de activitate al celulelor NK indica o forta fizica suficienta pentru a rezista cancerului. Pacienta va coexista cu cancerul pana la revenirea completa.

Cazul Nr. 6. Cancer de san.Unitate/ Clinica O.
Nume: M.O. Varsta : 55 Sex: F Zona: Prefectura Fukuoka
Fisa clinica si tratament
In mai 1997, o tumoare a fost descoperita in sanul drept cu metastaze in nodulul limfatic. A fost imediat operata. Operatia a fost un succes, dar o examinare lunara ulterioara a evidentiat o posibila metastaza in partea superioara a sanului stang in iulie 1998. I s-a spus sa se prezinte peste 3 saptamani pentru un examen medical complet pentru stabilirea unui tratament. Pacienta a inceput imediat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic pentru imbunatatirea imunitatii. Dupa 3 saptamani, verificarile prin radiografie si ultrasonografie nu au evidentiat nici o tumoare. A vizitat spitalul in urmatoarele 2 luni si i s-a spus ca sunt sanse minime de recidiva.
Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Dupa prima operatie, suferea de migrene si lipsa de tonus muscular, dar migrenele si oboseala au disparut dupa tratamentul cu MGN-3. Nu a mai avut senzatia de corp strain in sani dupa 1 saptamana de tratament.
Evaluare lui MGN-3
Activitatea crescuta a celulelor NK datorata MGN-3 a imbunatatit capacitatea generala de autovindecare si a dus la disparitia tumorii. Cancerul de san este considerat a avea o perioada de recidivare de 2 ani, astfel incat mentinerea unei imunopotente postoperatorii este importanta. In aceste cazuri, MGN-3 pare sa fie o arma puternica.

Cazul Nr. 7 Cancer de san (metastaze in nodulul limfatic stang din gat)Unitate/ Clinica T.
Nume: M.M. Varsta : 48 Sex: F Zona: Prefectura Aichi
Fisa clinica si tratament
Pacienta a observat inflamarea nodulului limfatic stang din gat. A vizitat un spital din apropiere pentru un examen medical complet, ce a evidentiat o tumoare in sanul stang si a diagnosticat umflatura din partea stanga a gatului ca o leziune metastatica. A fost considerata inoperabila si a efectuat chimioterapie cu 3 medicamente anticancer (Adriamicina, 5FU si ciclofosfamida). Cancerul din sanul stang s-a redus, iar metastaza limfatica s-a micsorat temporar. Deoarece metastaza a continuat extinderea iar tumoarea nu a scazut, pacienta a mai urmat 4 sesiuni de chimioterapie. In ianuarie 2000, a inceput o infuzie saptamanala cu pulberea hidrofila de docetaxel (Taxotere) (pana in iulie), deoarece au crescut valorile metastazei limfatice si tumorii. Pe 18 ianuarie, pacienta a vizitat aceasta clinica, deoarece dorea o terapie de imunostimulare. Pe 28 ianuarie, a inceput o infuzie masiva de vitamina C (saptamanal), medicamente traditionale chinezesti (Hochuekkito 7,5 g/zi) si 3 g de MGN-3 pe zi (doze de 1 g) ca terapie imunostimulatoare. In luna iunie a aceluiasi an, a fost confirmata micsorarea umflaturii limfatice. Terapia hormonala (compus progesteron - Hysron) a inlocuit Taxotere in august. De atunci, nu au fost confirmate recidive sau metastaze prin radiografie, TC si ultrasonografie, desi markerii tumorali fluctueaza.

Evaluare cu MGN-3 (BioBran)
Dupa ce pacienta a inceput sa ia MGN-3 ca parte a terapiei de imunostimulare in plus fata de chimioterapie, activitatea celulelor NK a crescut si tumorile s-au micsorat. La opt luni de la tratamentul cu MGN-3, activitatea celulelor NK a crescut de peste doua ori, aceasta crestere contribuind la prevenirea recidivei.

Cazul Nr. 8 Cancer de san
Nume: - Varsta : 48 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament
Pacienta a simtit un nodul in san si a mers la spital pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de san si i-a fost recomandata o operatie din cauza riscului de aparitia a metastazelor. In cele 3 saptamani pana la operatie, a trecut la o dieta bazata pe legume proaspete si a luat 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g) pentru imbunatatirea imunitatii. La o saptamana de la tratament, oboseala si senzatia neplacuta din piept s-au ameliorat. Dupa 3 saptamani, a urmat un examen medical complet ce a indicat disparitia leziunilor canceroase si markeri tumorali normali. Reexaminarea efectuata dupa 2 luni nu a gasit conditii anormale.

Evaluare lui MGN-3
In cele 3 saptamani pana la operatie, a trecut la o dieta stricta si a luat un imunostimulator MGN-3. Tratamentul a avut efect imediat, iar leziunile canceroase au disparut in scurt timp. Efectul imunostimulator al MGN-3 poate fi responsabil de aceste efecte remarcabile.

Cazul Nr. 9 Cancer de san
Nume: - Varsta : 49 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament
In septembrie acum 2 ani, pacienta a simtit un nodul in partea inferioara a sanului drept si a mers la spital pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de san. Pacienta a refuzat interventia chirurgicala imediata recomandata. A trecut la o dieta bazata pe legume proaspete si a luat 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g) pentru imbunatatirea imunitatii. Markerii tumorali au inceput sa scada si nodulul din san nu mai putea fi simtit la palpare dupa 1 an. Un examen medical complet a aratat eliminarea tumorii.

Evaluare lui MGN-3
O interventie chirurgicala era necesara, dar pacienta a fost tratata folosind o dieta severa si imunostimulatorul MGN-3 la cererea expresa a acesteia. Markerii tumorali au inceput sa scada odata cu imbunatatirea imunitatii si au disparut dupa 1 an. Activarea celulelor NK de catre MGN-3 a produs rezultate satisfacatoare.

Cazul Nr. 10 Cancer de san.Unitate/ Spital T
Nume: S.O. Varsta : 62 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament
In august 1999, pacienta a fost operata pentru excizarea unei leziuni canceroase in sanul drept. Nu au fost detectate metastaze la scintigrafia osoasa postoperatorie, dar a urmat un tratament cu medicamente anticancer ca precautie. Dupa 3 luni, reexaminarea folosind scintigrafia osoasa a aratat leziuni canceroase in coastele bilaterale si scapula. A fost tratata cu medicamente anticancer mai puternice, dar a suferit efecte adverse severe, cum ar fi pierderea parului si vomarea. Chimioterapia a fost oprita la cererea acesteia si s-a transferat la un alt spital pentru terapie alternativa. A fost tratata folosind homeopatia si qigong. Aceste tratamente au fost ineficiente pentru boala ei si a plecat din spital. Cand cauta alte tratamente, a mers la un seminar unde a aflat de acest spital. In iunie 2000, a venit la spital pentru examinare si tratament. A urmat o clisma cu cafea si a fost tratata cu o combinatie de dieta, imunostimulator MGN-3, alte alimente sanatoase, hormon de crestere, hormon din timus si radiatie din spectrul infrarosu indepartat. MGN-3 a fost administrat intr-un ciclu de 6 zile 4 zile succesive cu o doza de 5 g/zi, apoi 2 zile de repaus. Coprostaza a fost eliminata la prima clisma cu cafea si a aparut ameliorarea starii generale, ca urmare a administrarii orale de imunostimulator. A consumat diverse alte alimente ca parte a imunoterapiei. A continuat sa ia MGN-3 BioBran pe toata durata tratamentului. Markerii tumorali si alte teste au indicat normalizarea, iar starea fizica s-a imbunatatit. Dupa 5 luni de tratament, markerii tumorali CA15-3 si CEA erau in limite normale. In martie 2001, scintigrafia osoasa recomandata de acest spital a indicat disparitia completa a leziunilor metastatice si a indicat remisiunea completa.

Evaluare lui MGN-3 (BioBran)
Dupa scaderea imunopotentei ca urmare a rezecarii sanului, chimioterapia a redus si mai mult imunopotenta. Acest lucru a dus la recidivarea bolii. Chimioterapia a fost oprita, luand in considerare calitatea vietii, si a urmat un tratament de imbunatatire a potentialului de autovindecare. Leziunile canceroase au disparut si pacienta s-a recuperat complet. MGN-3 (BioBran) a jucat un rol principal in imbunatatirea imunitatii si a fost eficace in lupta contra cancerului.

Cazul Nr. 11 Cancer de san
Nume: M L Varsta : 50 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament
Pe data de 3 august 1991, o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in timpul unor analize de tesut. Pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 (BioBran) pe zi ca imunoterapie din 3 septembire 1992. Pe parcurs, o radiografie a fost facuta pe data de 13 martie 1993 in urma careia nu a fost gasita nici o tumoare. Sanul drept al pacientului era deasemenea sanatos si normal dupa cum a fost indicat de dupa ce o mamografie a fost facuta in 26 ianuarie 1995 (fig.)

Administratea de MGN-3 (BioBran) a vindecat complet cancerul la san al pacientului pe parcursul a 2 ani de zile. Activitatea celulelor NK s-a marit intr-un mod rapid, ramanand la un nivel mare de activitate pe perioada in care MGN-3 (BioBran) a fost administrat. Imunitatea dezvoltata pe parcursul tratamentului cu MGn- 3 aparnt a vincecat cancerul de care suferea pacientul.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara