Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


margaret barnes - mielom multiplu

 
margaret barnes - mielom multiplu

La sosirea la cabinet, sotul a explicat ca, din cauza durerilor, ar trebui sa discutam cu sotia lui, pe cat posibil, lasand-o sa stea in masina. Asa incat, am inceput prin a avea o conversatie cu sotul pacientei in cabinet, in locul acesteia.
lata cronologia bolii: in urma cu sase luni, avea artrita; cu trei luni in urma, aceasta se agravase; cu o luna si jumatate in urma, avea nevoie de un cadru ca sa poata merge; cu patru saptamani in urma, nu mai putea merge. Medicul ei curant o diagnosticase cu artrita reumatoida si o trata cu un steroid. Durerea nu a cedat.
Pe 2 ianuarie 1992, a fost rediagnosticata si s-a confirmat, cu ajutorul rezonantei magnetice nucleare ca are mielom multiplu. Pe 6 ianuarie 1992 a fost operata. I s-a introdus o tija de otel la un picior si i-a fost extirpata tumora de la celalalt. A inceput radioterapia in urma cu o saptamana. Va face acest tratament inca o saptamana, dar medicul ei i-a informat ca nu se pot astepta decat la o imbunatatire de scurta durata a starii - daca aceasta va avea loc. Se gandesc sa mearga la un medic din Philadelphia care practica chimioterapie i.v. cu mega-doze.
Am discutat cu sotul pacientei abordarea pe care o practic eu, asigurandu-l ca nu contravine niciunui tratament alopat. L-am convins sa o aduca in cabinet pentru un scurt interval de timp, pentru a verifica existenta parazitilor. Pacienta folosea un cadru de sprijin si avea, in mod vizibil, dureri, dar s-a aratat interesata de abordarea propusa de mine.
X Fasciolopsis (parazit) DA in ficat si colon
Nu am cautat mai departe. Va incepe programul antiparazitar.
Au adus cu ei un formular al unui test de sange.

Patru zile mai tarziu
X  Staniu (element toxic) DA in maduva osoasa
Renunta la pasta de dinti.
X  Lantan (element toxic) DA in maduva osoasa
Suspectam utilizarea unui copiator. Vom testa aerul din casa. Familia are multe echipamente electronice, dar nu copiator; computerul este pe veranda.
X Zirconiu (element toxic) DA in maduva osoasa
Va renunta la deodorant, la pasta de dinti, la toate lotiunile si produsele de ingrijire corporala. A cumparat un ceas din material plastic. Va renunta la produsele cosmetice.
X Pietre la rinichi (TOATE) DA Va incepe tratamentul cu plante pentru rinichi.

Sase zile mai tarziu
*    Oxalat, urat, fosfat dibazic de calciu (pietre la rinichi) NU
X  Fosfat tribazic de calciu (pietre la rinichi) DA
Continua tratamentul cu plante pentru rinichi.
Lantan, staniu, zirconiu (elemente toxice) NU
X  Fasciolopsis (parazit) DA in ficat
X  Orto-fosfo-tirozina (cancer) DA in oase, maduva osoasa
Continua programul antiparazitar.

Trei zile mai tarziu
Spune ca se simte mult mai bine. Intra in cabinet sprijinindu-se pe cadru, cu destula greutate. Se aseaza pe o perna, cu o alta perna la spate.    •
*   Fosfat tribazic de calciu (pietre la rinichi) NU
Continua inca trei luni tratamentul cu plante pentru rinichi, cu jumatate de doza.
*    Orto-fosfo-tirozina (cancer) DA in oase, NU in maduva osoasa
Boala cedeaza. Pacienta poarta o proteza partiala, din metal; nu o va mai purta noaptea si o va schimba curand cu o proteza din material plastic. Va acoperi cadrul de sprijin cu banda protectoare pentru a evita sa atinga aluminiul. „Este un cu totul alt mod de viata”, ofteaza ea. Utilizeaza Efferdent pentru a se spala pe dinti; va incepe sa foloseasca alcool de cereale, ii place foarte mult samponul nostru si va incepe sa foloseasca acid citric in loc de balsam pentru par. Nu ia niciun alt supliment in afara de magneziu (300 rag), 1/zi, si vitamina B6 (500 mg), 1/zi. Va incepe dieta cu produse lactate (2%), cu scopul de a ajunge la 3 cani de lapte sau iaurt simplu pe zi. Nu are pofta de mancare. Prietena ei, care ii gateste, spunea ca mananca doar taitei, dar fara nicio placere. Isi maseaza coapsa destul de des, din cauza durerii. Isi va face propriul fixativ pentru par. Vom adauga vitamina D, prescrisa de stomatolog (50 000 unitati), 1/zi, timp de 30 zile, impotriva durerilor §i pentru a ajuta vindecarea.

Trei zile mai tarziu
Nu o mai dor picioarele atat de tare. A avut programare la chirurg cu o zi in urma. Spune ca tratamentul cu plante pentru rinichi au facuto sa se simta, deodata, „ea insasi”.
X Fasciolopsis (parazit) DA, dar nu in ficat
X  Orto-fosfo-tirozina (cancer) DA, doar intr-o mica portiune de os
Inca sta pe perna si foloseste cadrul de sprijin pentru mers. Spune ca in dimineata aceasta s-a imbracat singura. De obicei, are nevoie de ajutor. Intentioneaza sa plece in vacanta, fiindca se simte in stare de acest lucru.

Trei saptamani mai tarziu
S-a intors din vacanta. Merge mai bine. Incearca sa mearga cu bastonul, „dar nu este atat de sigur precum cadrul”. Acum poate face singura dus.
Fasciolopsis (parazit) NU
X  Cercari de Fasciolopsis (parazit) DA, in ficat
X  Miracidii de Fasciolopsis (parazit) DA, in colon
X  Orto-fosfo-tirozina (cancer) DA, in acelasi loc in os
Continua programul antiparazitar. Incepe sa ia acid tioctic (capsule de 100 mg), 3/zi. De 20 de zile, ia vitamina D (50 000) 1/zi. Vom incepe acum un regim de 6 capsule pe saptamana; apoi 5 zile/saptamana; apoi 4 zile/saptamana, dupa care 2 capsule/saptamana, pentru un timp nedefinit. Acidul tioctic este un chelator care actioneaza acolo unde cancerul „isi face de cap”.

O luna mai tarziu
Calatoreste si pare sa se simta destul de bine. Nu mai are nevoie de ajutor la mers si se poate aseza cu usurinta pe scaun, singura, fara disconfort. Fara cadru de sprijin, baston sau perna!

*    Orto-fosfo-tirozina (cancer) NU
*    Fasciolopsis (parazit) NU
X  Redii de Fasciolopsis (parazit) DA, celelalte stadii NU
Mareste doza de pelin de la 8 la 12 capsule pe zi, apoi 12 capsule de pelin de doua ori pe saptamana, plus 30 picaturi de tinctura din coaja de nuca neagra, o data pe zi.
*    Zirconiu, lantan (elemente toxice) NU 12 Staniu (element toxic) DA
Foloseste un deodorant de la o firma de produse naturiste; va inceta sa-1 mai utilizeze. Ia 2 tablete de Tylenol cam o data pe saptamana; nu mai ia niciun alt medicament.

O saptamana mai tarziu
Nu mai foloseste bastonul si sta confortabil pe scaun, fara perna. Pare sa aiba un nivel energetic normal si pare sanatoasa.
*   Fasciolopsis (parazit) NU toate stadiile
X Fischoedrius114, Eimeriaiu, Echinococcus granulosus (paraziti) DA
Creste doza de pelin la 14 capsule pe zi, timp de trei zile.
X  Staniu, PCB (elemente toxice) DA
X  Staniu, PCB (elemente toxice) DA in produsele NuSkin
Va renunta la utilizarea acestor produse. Continua sa ia acid tioctic de 3 pe zi.
*    Orto-fosfo-tirozina (cancer) NU
Urmeaza sa realizeze detoxifierea ficatului. Incepe cu 07 (preparat comercial de dioxid de dor) si Peroxy (peroxid de hidrogen 17,2%).

Trei saptamani mai tarziu
Spune ca se simte minunat. A participat la o conventie care a durat o saptamana. Medicul ei curant spune ca hemoglobina i-a crescut la 11 si „starea ei este excelenta”. Toate elementele sangvine sunt in limite normale.
*    Fasciolopsis (parazit) NU
X  Nichel (element toxic) DA
Provine, probabil, de la tija si proteza de sold implantate la ambele membre.

Teste de sange

Rezultat

Comentariu

1.Leucocite

5,7

 

2. Hematii

2,88 - scazute

 

3. Hemoglobina

11,0

 

4. MCV

105,2 - ridicat

se adauga B12, 500mg, tablete

5. Trombocitele

244

 

6. Limfocite

18,5 - scazut

toxine in maduva osoasa: staniu, PCB-uri, nichel

 Va creste cantitatea de calciu, magneziu, zinc (ia deja fier), mangan. Creste cantitatea de somon sau sardine din dieta. Adauga zinc 60 mg, 1/zi.
O luna mai tarziu
Spune ca se simte „minunat”. Are programare la oncolog peste cateva zile. Se simte „grozav”. Are energie, se simte mult mai bine decat inainte de operatie (timp de un an intreg, a fost lipsita de energie).
*   Orto-fosfo-tirozina (cancer) NU
X  Nichel, vanadiu (elemente toxice) DA
Nu are aparate de uz casnic cu gaz, dar are lumanari - va arunca lumanarile din casa.

O saptamana mai tarziu
Spune ca se simte „nemaipomenit”. Timp de doua saptamani, a fost in vacanta pe o ambarcatiune. In curand, trebuie sa-si faca testele de sange si controlui periodic.
X Argint (element toxic) DA
Utilizeaza din nou un aparat dentar care trebuie schimbat cu unul din material plastic. Va folosi aparatul de rezerva, din plastic. Toate aparatele de uz casnic sunt electrice. Lumanarile sunt depozitate in containere inchise.
* Orto-fosfo-tirozina (cancer) NU
*    Fasciolopsis (parazit) NU
A avut un spasm care a speriat-o, in partea de sus a spatelui. Trebuie sa detoxifiem ficatul. Va lua din nou 07 si Peroxy. Isi va detoxifia ficatul. Spune ca nu s-a mai simtit atat de bine de ani intregi. Va lua vitamina C de 500 mg, produsa de Bronson.
Sumar: Margaret era socotita la incepul in faza terminala. Din fericire pentru ea, nu a mai plecat in estul SUA pentru tratamente clinice suplimentare. Abia implinise 50 ani si fusese o persoana activa, dinamica. Avea prieteni dornici sa-l ajute pe sotul ei s-o transporte la clinica. A facut cu promptitudine tot ce trebuia, fara sa se planga. Sotul si prietenii au sustinut-o si nu s-au manifestat negativ in privinta terapiei alternative. I-a fost deosebit degreu in perioada distrugerii stadiilor de paraziti, dar a urmat cu stricter programul, fara a se lasa descurajata si fara sa renunte. Se pare ca pretuia viata indeajuns de mult incat sa merite efortul facut. A fost un model pentru toata lumea din clinica. La ultima uizita, era din nou persoana activa care fusese candva.
114.    Fischoedrius Elongatus, trematodul hepatic al pisicilor. (n.tr.)
115.    Specie de protozoare ce infesteza mai ales pasarile, dar §i vitele §i oile; parazitul distruge celulele epiteliale ale gazdei, tesuturile si produce hemoragii in vasele capilare epiteliale. (n.tr.)
116. MCV - Mean corpuscular volume, indicele volumului mediu al hematiilor, calculate dupa hematocrit si numararea hematiilor. (n.tr.)

 


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara