Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


preparate cu calciu

 
preparate cu calciu

5. Biocalciu Gai Bao
Compozitie:
• praf de calciu (44%);
• calciu cu acid extras din copacul Torez (41 %);
• acid fosforo - cazeinopeptidic (7,1 %);
• vitamina D (0,1 %);
• magneziu (0,6%);
• amidon (7,2 %).
Acest preparat este folosit pentru inlaturarea rapida a deficitului de calciu din organism, in restabilirea si oprirea degradarii tesutului osos; el contribuie si la dizolvarea osteofitelor.
Este indicat in:
• osteoporoza, osteopenie ;
• traumatisme ale coloanei vertebrate, coaste fracturate ;
• reumatism, artrite ;
• perioada sarcinii, alaptarii ;
• boli alergice ;
• pierderea luciului pielii, parului si unghiilor ;
• boli ale tractului digestiv ;
• boli ale sistemului nervos ;
• boli ale cavitatii bucale : carii, paradontoza ;
• boli ale organelor genitale ;
•boli cauzate de imunitate slaba.
Contraindicatii: nu prezinta.
Mod de administrate: se iau cate 1 -2 tablete pe zi, intre orele 17-19 si/sau 21-23, in meridianul activitatii maxime a rinichilor, triplului incalzitor (trei focare).
Dozaj: Copii : 7 -10 ani, cate 1/2 tablete pe zi ;10-14 ani,cate 1 tableta, de 1 -2 pe zi ;
       Adulti: 1 -2 tablete, de 2 ori pe zi.
In perioada sarcinii se folosesc 2 tablete de 2 ori pe zi, iar in cazul fracturilor si osteoporozei : 2 tablete de 3 ori pe zi.
Forma de prezentare: flacon cu 30 tablete, continutul unei tablete fiind de 170 mg calciu.
6. Biocalciu masticabil
Compozitie :
- praf de calciu (32 %);
- carbonat de calciu (23 %);
- oligozaharide (18 %) ;
- manital(19%);
- prof din fructe(2%);
- vitamine (0,5 %): D, A, C;
- cacao (1 %);
- talic(2%);
- gelatina(2 %) ;
- magneziu (0,5 %).
Este folosit in profilaxia multor bolilor, ca adjuvant in directia imbunatatirii imunitatii, in perioada examenelor, in oboseli cronice si surmenaj intelectual, stari de stress, pierderea luciului pielii, a parului si unghiilor, profilaxia bolilor cavitatii bucale si organelor respiratorii, in activitatea sportiva.
Este indicat in :
- bolile cavitatii bucale: carii, paradontoza, gingivita ;
- artrozelor, osteoartritelor;
- bolilor sistemului cardiovascular: hipertonie, ateroscleroza;
- bolilor tractului digestiv ;
- osteoporoza, osteocondroza ;
- diabet.
Contraindicatii: nu prezinta.
Mod de administrare : Tabletele se sug.
Dozaj : Copii : de la 2-7 ani, cate 1 /2 tableta pe zi ;7-14 ani, cate 1 tableta, de 2 ori pe zi.
        Adulti : 1 -2 tablete, de 2 ori pe zi.
Forma de prezentare: flacoane cu 60 tablete, fiecare tablet 170 mg de calciu, cu arome de capsuna sau piersica.
7. Biozincul
Zincul este un  mineral  esential,  necesar pentru crestere si dezvoltare. Deficitul acestuia la copii poate duce la oprirea cresterii. Este prezent in toate celulele corpului si este mai concentrat in ochi, ficat, os,  piele, par si unghii. La barbati mineralul este concentrat in prostata si in lichidul seminal.
Zincul este un intaritor al sistemului imunitar, care ajuta la reducerea frecventei racelilor si a durerilor in gat. El protejeaza organismul contra efectelor vatamatoare ale unor substante toxice,cum ar fi cadmiul si plumbul.
Una dintre cele mai importante functii ale zincului este data de  implicarea lui in sinteza ADN-ului si ARN-ului, materiale genetice continute in toate celulele, fiind deci esential pentru reproducere, cresterea si dezvoltarea normala a corpului uman. De asemenea acizii nucleici sunt importanti si pentru repararea celulara, fiind prin urmare implicati si in vindecarea ranilor. Fara o cantitate adecvata de zinc, aceste procese ar fi afectate, ducand la aparitia unor semne evidente de deficit, cum ar fi stagnare a cresterii, imaturitate sexuala, infertilitate, vindecare precara a ranilor etc.
Acest mineral este necesar pentru functionarea normala sistemului imunitar si poate sa creasca numarul celulelor albe (leucocitele) din fluxul sangvin. Leucocitele ajuta in lupta infectiilor, actionand ca prima linie de aparare contra "invadatorilor" straini. Deficitul de zinc deprima sistemul imunitar si afecteaza  complexele mecanisme de aparare ale organismului.
Zincul este si o parte constitutive a multor enzime implicate in diferite procese metabolice, cum ar fi metabolismul carbohidratilor si proteinelor. De asemenea, zincul e important in neutralizarea radicalilor liberi, impiedicand in egala masura chiar formarea lor, deoarece, radicalii liberi, molecule instabile, sunt implicati in producerea tuturor bolilor degenerative.
Semne ale deficitului de zinc sunt: scaderea eficientei sistemului imunitar, tradusa printr-o mare vulnerabilitate la infectii, vindecarea precara a ranilor, pierderea apetitului, alterarea simtului gustului si al mirosului, inrosirea pielii, caderea parului, incetinirea cresterii la copii, intarzierea debutului pubertatii etc.
Compozitie:
- lactat de zinc (2 %) ;
- glucozd (715 %) ;
- praf de galbenus, ou de gaina (25 %) ;
- talic(1%);
- magneziu (0,5 %) .
 Este indicat in :
- perioada de pubertate la copii ;
- marirea imunitatii ;
- boli de vedere ;
- bolile pielii ;
- diabet ;
- bolile tractului degestiv ;
- reglari ale greutafii corpului ;
- tratamentul si profilaxia sterilitatii la barbati si femei ;
- prostatita, adenom de prostata ;
- boli respiratorii ;
- dereglari neuropsihice, boli neurologice: epilepsie, scleroza in placi, schizofrenie, depresie ;
- perioada menopauzei ;
- profilaxia si tratamentul aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, tromboflebitei ;
- tratarea bolilor de rinichi ;
- blocarea radicalilor liberi, ca antioxidant. Contraindicatii: nu prezinta.
Mod de administrare:
Copii :  pana la 10 ani, cate 1 -2 capsule pe zi ; pana la 14 ani, cate 2 capsule pe zi ;
Adulti: 3-6 capsule pe zi.
Forma de prezentare :  flacon cu 60 de capsule.

8. Spirulina capsule
Spirulina este o alga marina avand o varsta de peste 3,5 miliarde de ani. Ea creste in trei lacuri din lume: Ciad (Africa), in Lacul Tescoco (America de Sud) si in Lacul Chinhai (China).
Spirulina se dezvolta intr-un mediu alcalin cu o valoare a Ph –ului de 9-11, unde nici un microb sau virus nu se poate dezvolta.
Membrana celulara a spirulinei este o structura de aminoacizi. Spirulina ,,Tianshi" este   completata   cu   miceliul   fermentat      al Cordicepsului, care-i sporeste efectul.
La conferinta  pentru  alimentatie a  Organizatiei  Natiunilor Unite, spirulina a primit denumirea de ,,Supra-aliment".
Organizatia pentru Agricultura si Alimentatie (FAO) din cadrul ONU a declarat spirulina ca ,,suplimentul alimentar ideal pentru ingrijirea sanatatii", iar specialistii prezenti la prima editie a Forumului  International despre   Spirulina  au   declarat spirulina “ Alimentul Intersecular".
Compozitie: proteine, 60 % - 70 % ori mai mult decat in soia mai mult decat in cornea de vita, 8 aminoacizi essential, vitamine : B1, B2, B6, B12, C, E, betacaroten,   clorofila, selenium, crom, minerale : Ca, Fe, Zn, Mg.
Acizii linoleici, gamalinoleici stimuleaza dezvoltare organsimului si mentinerea functiilor sale, protejeaza peretii vaselor capilare, previn vatamarile datorate radiatiilor, stimuleaza secretia mamara, mentin permeabilitatea vaselor capilare de la nivelul pieli aderarii trombocitelor, creste viteza de descompunere a colesterolului, scade nivelul trigliceridelor, impiedica tromboflebita.
Efectele Spirulinei:
Participa la metabolismul hidrocarburilor, ajuta la oxidarea glucidelor, participa la transmiterea excitatiei nervoase periferice, previne constipatia , stimuleaza cresterea, impiedica aparitia unor afectiuni ale cavitatii bucale, pielii si ochilor, ajuta functia digestiva, intareste functia imunitara si cerebrala, imbunatateste circulatia sangvina, reduce efectele secundare provocate de chimioterapie, stimuleaza valorificarea aminoacizilor, creste cantitatea de protoplasma, creste numarul globulelor rosii si a hemoglobinei, tonifica cerebral, pastreaza integritatea tesutului conjunctiv si functia celulara, previne cancerul la plamani, stimuleaza dezvoltarea oaselor si a dintilor, creste rezistenta organismului, reface fertilitatea masculina, infrumuseteaza pielea, ajuta la eliminarea unoi substante toxice, stimuleaza secretia mamara, ajuta la dezvoltarea organelor sexuale, previne infarctul miocardic, scade lipemia, impiedica cresterea nivelului colesterolului, protejeaza creierul impotriva unor boli         degenerative, previne formarea cataractei, amelioreaza artritele, inhiba proliferarea celulelor canceroase, preintampina aparitia cardiopatiilor, stimuleaza eliminarea toxinelor din organism, reface celulele vatamate, creste capacitatea de aparare impotriva virusilor si amelioreaza starile de neliniste, stimuleaza producerea de hormoni.
Acest preparat stimuleaza dezvoltarea sanatoasa a copilului, are efect energizant si antiimbatranire, previne diabetui zaharat complicatiile acestuia, cum ar fi: afectiuni cardio-cerebro-vasculare nefrite, hipercolesterolemie, afectiuni ale retinei.
Spirulina protejeaza ficatul, previne miopia, ajuta la purificarea celulelor, reface funcfia gastrica prin crearea unui mediu cu un Ph 9-11 care neutralizeaza acidul gastric.
Ea asigura o nutrite echilibrata, stimuleaza metabolismul, satisface necesarul nutritiv al organismului.
Este indicatfi in:
- marirea imunitatii organismului;
- profilaxia si tratamentul anemiilor;
- boli inflamatorii ;
- profilaxia si tratamentul articulatiilor, spondilozei;
- profilaxia si tratamentul miopiei progresive, cataractei;
- diabet ;
- boli alergologice ;
- grabirea procesului de insanatosire in caz de traumatisme si fracturi ;
- boli de piele, preintampinarea imbatranirii sale premature;
- reducerea greutatii, dezintoxicarea organismului ;
- bolile tractului digestiv, colita, hepatite, colecistita ;
- boli cardiovasculare ;
- dezvoltarea normala a copiilor;
- eforturi mari intelectuale si fizice;
- bolile sistemului nervos ;
- bolile glandei tiroide.
Mod de administrare: se foloseste in meridianul organului care trebuie ajutat, in orele de activitate maxima al acestuia. Se poate lua  dimineata, la pranz si seara.
In cosmetica: se foloseste ca o masca de fata.
Preparare:  se foloseste argila (100-300g), se amesteca cu continutul a 3-4 capsule de spirulina, 2 linguri de ceai ,,Tianshi", oricare din cele doua, se amesteca si se aplica pe fata timp de  20-30 minute, dupa care se spala fata cu apa calduta, aplicandu-se crema de fata. Masca se aplica de 2 - 3 ori pe saptamana, timp de 1-2 luni.
In dermatologie: 2-3 capsule se amesteca cu ceai ,,Tianshi" formand o  pasta  de  consistenta  smantanei,  care  se aplica  pe portiunea afectata, se mentine timp de 10-20 minute, dupa care se spala cu  ceai ,,Tianshi" .
Dozaj: Copii: 2-7 ani, cate 1/2-1 capsula pe zi ; 7-10 ani, cate 1 capsula 1 pe zi ; 10-12 ani, cate 1 capsula de 2 ori pe zi ; 12-14 ani, cate 1 -2 capsule, de 1 -2 ori pe zi ;
       Adulti: 2-3 capsule, de 1 -4 ori pe zi.
Forma de prezentare: a) flacon cu 100 capsule ; b) flacon cu 300 tablete.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Vitamina B7
Vitamina B7 Vitamina B7 Vitamina B7 este una din putinele vitamine care trec in lichidul cefalorahidian si astfel este direct implicata in metabolismul chimic al creierului. Vitamina B7 joaca un rol foarte important in eliminarea substantelor toxice din organism facilitand functionarea ficatului si vezicii
 
• Vitamina M
Vitamina M Vitamina M (acidul folic) Acidul folic - este format din acizii glutamic si paraaminobenzoic, legati de pteridina - un pigment galben, pe care il gasim in aripile fluturilor si in toate alimentele, dar mai mult in ficat, muschi si drojdia de bere, spanac. Proprietati: si el are rol in metabolis
 
• Acidul folic
Acidul folic Acidul folic Acidul folic - este format din acizii glutamic si paraaminobenzoic, legati de pteridina - un pigment galben, pe care il gasim in aripile fluturilor si in toate alimentele, dar mai mult in ficat, muschi si drojdia de bere, spanac. Proprietati: si el are rol in metabolism, participan
 
• Vitamina E - vitamina sanatatii
Vitamina E - vitamina sanatatii Datorita capacitatii sale puternic antioxidativa, vitamina E are un rol vital si complex in organismul uman. Vitamina E are rol protector asupra vitaminei A, a carotenilor si a acizilor grasi nesaturati prevenind astfel, imbatranirea si aparitia ateroscelozei. Depozitarea glicogenului in ficat si mu
 
• Rolul vitaminelor in corpul nostru
Rolul vitaminelor in corpul nostru Rolul vitaminelor in corpul nostru Vitaminele sunt catalizatori biologici, jucand rol de cofactori sau de activatori ai unor enzime. Astfel, vitamina B2 este coenzima flavinenzimelor, vitamina B1 reprezinta coenzima decarboxilazelor, vitamina B6 - prin fosforilare - formeaza coenzima transamina
 
Vezi toate stirile din categoria Vitamine

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara