Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


programul aftercare de tinere sub observatie pentru prevenirea infectiilor

 

Programul Aftercare / de tinere sub observatie pentru prevenirea infectiilor

dinte sanatosUnul dintre scopurile principale ale realizarii operatiunii de curatare a dintilor este distrugerea tuturor bacteriilor Clostridium care au invadat zonele din profunzimea osului maxilar. Initial, ele provin din fisurile subiacente plombelor din material plastic. Antibioticele nu reusesc sa opreasca acest proces, deoarece ele nu fac decat sa inhibe bacteriile pana in momentul in care sistemul imunitar poate sa raspunda corespunzator. La pacientul care sufera de cancer, acest raspuns imun nu are loc niciodata. De aceea, odata ce tratamentul cu antibiotic este oprit, noi bacterii, mai periculoase, apar si reiau atacul.
Este necesar un program extrem de energic pentru a curata infectia dupa extragerea dintilor infectati, deoarece ranile adanci sunt locatiile preferate pentru Clostridium.
    Simpla indepartare a dintilor nu curata automat micile abcese de la varful radacinii dintelui, nici chiar antibiotice nu reusesc. Nu atunci cand acestea sunt populate de
Clostridium. Curatarea integrala a
alveolei poate preveni o invazie de Staphylococcus, dar nu poate impiedica infectia cu
Clostridium, aflata mai in profunzime.
Programul Altercare de tinere sub observatie reuseste sa distruga bacteriile Clostridium, Staphylococcus sj Streptococcus in acelasi timp. (Streptococii se localizeaza in articulatii si produc artrita)

Aveti nevoie de:
• un dispozitiv de curatat dintii cu jet de apa
solutie Lugol: sase picaturi in 1/2 pahar cu apa, de patru ori pe zi
argint coloidal, a se utiliza un dispozitiv de generare a arginutului coloidal /apei argintate
supliment Inositol, 500 mg, cate doua capsule de patru ori pe zi
supliment clorhidrat de betaina, circa 300 mg, cate doua capsule de trei ori pe zi
• cuburi de drojdie de bere (pastrata la frigider), 1/2cub o data pe zi, la micul dejun
• usturoi crud, un catel pe zi, sau germaniu (doar sesquioxid de germaniu carboximetil), o data pe zi
• apa fierbinte

Trebuie sa aveti toate acestea inainte de sedinta la stomatolog. Exersati modul de utilizare al dispozitivului cu jet de apa si prepararea argintului coloidal. Cel mai important element dintre toate acestea este apa fierbinte!
Puterea imunitatii sangelui arterial este mult mai mare decat cea a sangelui venos. Cum puteti aduce sange arterial in zona maxilara pentru a grabi vindecarea dupa lucrarea dentara? Simplu, cu ajutorul temperaturii.
Prima zi a lucrarii dentare este critica. Daca ratati ingrijirea, poate avea loc o invazie masiva a infectiei, deoarece gura este intotdeauna „un depozit de bacterii", iar dintii cu abces sunt chiar sursa acestor bacterii. De indata ce ajungeti acasa de la stomatolog, trebuie sa va clatiti gura cu apa fierbinte. Caldura aduce sangele arterial. Claiti usor. Mentineti tamponul de vata si muscati pe el pentru a reduce sangerarea, chiar si atunci cand clatiti gura. Nu plimbati apa in gura, deoarece ati putea deplasa cheagul de sange care trebuie sa se formeze in alveola. Miscati incet apa fierbinte in toata gura. In acelasi timp, aplicati o compresa fierbinte pe obraz, deasupra lucrarii. Stoarceti o carpa inmuiata in apa cat de fierbinte puteti suporta. Sau umpleti pe jumatate o punga de plastic si inchideti-o etans. Faceti aceasta operatie timp de 30 de minute, de patru ori pe zi, timp de cateva zile. Apoi, de trei ori pe zi, timp de o saptamana, chiar daca durerea a incetat. Nu beti lichide cu paiul timp de 24 ore; efortul de a suge prin pai este deosebit de riscant, deoarece ar putea disloca cheagul care asigura vindecarea. Nu atingeti rana cu limba si nu bagati degetele in gura.
Pe masura ce anestezia dispare, durerea va fi mult mai slaba daca au fost distruse bacteriile din locurile in care au fost dintii. Exista insa riscul sa introduceti bacterii in organism mancand sau bagand degetele in gura. Considerati-va gura ca fiind un camp operator. Oriunde altundeva pe corp, campul operator ar fi mai intai curatat, apoi badijonat cu iod sau alt antiseptic puternic si apoi, badijonat din nou si bandajat pentru a izola locul de contactul cu absolut orice - si, cu siguranta, izolat de alimente si degete!
dinti sanatosiGura insa nu poate fi bandajata, si trebuie sa si mancati! Prin urmare, mancati bine inaintea sedintei la stomatolog. Dupa. aceea, in restul zilei, beti doar lichide clare, cum ar fi ceai indulcit cu miere. In prima noapte dupa interventie, s-ar putea sa aveti nevoie de un analgezic; alegeti un medicament diferit de aspirina, pentru a sangera cat mai putin.
Luati suplimentele indicate mai sus.
Ar trebui ca sangerarea sa fie considerabil redusa pana seara, la culcare. Puteti arunca pansamentul de vata pe care vi l-a pus medicul. Totusi, daca sangerarea este semnificativa, faceti chiar dumneavoastra un nou pansament din compresele de tifon pe care vi le-a dat stomatologul: mai intai clatiti tifonul, apoi rulati-l sub forma unui cilindru cat degetul mic. Daca dentistul nu v-a dat tifon, utilizati o bucata dintr-un prosop de hartie. Puneti pansamentul pe gingie, la locul extractiei si muscati cu putere.
A doua zi, trebuie sa va hraniti bine, dar tot cu alimente lichide, fara componente solide. Particulele solide pot ramane in rana. Aveti de ales intre:
• supa de pui, strecurata si degresata.
• lapte fiert si racit, in care adaugati vitamina C pudra.
• inghetata simpla, facuta cu smantana, fiarta.
• budinca facuta cu amidon sau faina.
• suc strecurat de fructe si legume.

stomatoligoeImediat dupa ce „mancati" (de fapt, beti), curatati-va gura cu dispozitivul cu jet folosind apa foarte fierbinte, in care adaugati sare. Nu va speriati daca veti sangera putin; acest lucru este normal si chiar de dorit, in cazul in care s-a declansat deja infectia. Nu folosirea acestui dispozitiv deplaseaza cheagul de vindecare, ci suctiunea puternica sau infectia.
Continuati sa luati suplimentele descrise anterior.
Daca a doua zi durerea se amplifica in loc sa cedeze, inseamna ca aveti o infectie. Curatati gura folosind dispozitivul cu jet de apa timp de o ora! Daca durerea cedeaza, inseamna ca infectia a fost eliminata. Continuati sa folositi dispozitivul de curatare pana la disparitia completa a durerii. S-ar putea sa dureze ore intregi!
    In cea de a treia zi, puteti sa beti alimente pasate (cu particule); nu incercati sa mestecati hrana solida. Curatati cu dispozitivul cu apa dupa fiecare masa. Curatati dintii cu ata dentara si periati-i cu iod alb sau
argint coloidal (peroxidul de hidrogen nu este suficient de puternic).
Continuati sa luati suplimentele descrise mai sus.
Daca durerea se amplifica si curatarea cu apa nu este suficienta, grabiti-va sa mergeti la stomatolog pentru inlaturarea particulelor de mancare. El va redeschide rana si o va curata din nou.
    Folositi in continuare compresele fierbinti, clatiti gura cu apa fierbinte, utilizati dispozitivul cu jet de apa, periajul, si luati suplimentele timp de o saptamana. Daca va miroase urat gura, indiferent cand s-ar
intampla acest lucru, inseamna ca bacteriile Clostridium incearca sa se reinstaleze, chiar si fara a va provoca dureri. Utilizati dispozitivul cu jet de apa timp de cateva ore; daca nu are efect, grabiti-va sa va duceti din
nou la medic. In cazul in care nu exista probleme, puteti sa reduceti suplimentele la jumatate si sa le luati timp de trei saptamani.
De obicei, stomatologii recomanda comprese reci pentru a reduce umflatura aparuta dupa efectuarea lucrarii. Eu recomand comprese cu apa fierbinte, deoarece consider ca umflatura e mai putin important!! decat infectia sau durerea, mai ales atunci cand nu luati antibiotice.
 Daca dentistul curata alveolele cu atentie si le spala. cu solutie Lugol, si daca respectati constiincios programul Altercare de tinere sub observatie, nu veti avea nevoie de antibiotice sau analgezice suplimentare.
Aceasta concluzie se bazeaza pe mai mult de 500 de cazuri de tratamente dentare, toate fara antibiotice si neinfectate. In toate cazurile nereusitelor (infectii), motivul a fost prezenta particulelor alimentare in rana.
 Antibioticele nu sunt necesare in cazul pacientilor bolnavi de cancer, cu o singura exceptie: bolile de inima. In aceste cazuri, Staphylococcus joaca un rol major si trebuie intotdeauna adaugate antibiotice programului de mai sus. In mod normal, este de asteptat ca maxilarul sa se vindece mai bine ca niciodata, ca o explozie de sanatate, si toate acestea fara antibiotice sau efecte secundare!


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara