Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
un cancer fara boala

c In acest articol, dr. Yihai Cao si dr. Renai Cao, doi cercetatori de la Insitutul Karolinska din Stockholm, au demonstrat pentru prima oara ca alimente extrem de obisnuite, ca ceaiul (care este, dupa apa, cea mai des consumata bautura din lume) erau capabile de a bloca angiogeneza, folosind exact aceleasi mecanisme in obtinerea acestui efect, ca si medicamentele existente. Doua sau trei cesti de ceai verde pe zi erau suficiente!
    Ideea i s-a parut a fi stralucita. Bineinteles, asta insemna efectuarea de cercetari in domeniul nutritiei! Toate datele disponibile in domeniul epidemiologiei confirmau de fapt acest lucru. Diferenta principala intre populatiile cu frecvente reduse in aceasta privinta statea tocmai in regimul alimentar urmat. Chiar si atunci cand asiaticii faceau cancer de san sau de prostata, tumorile lor se dovedeau a fi mai putin agresive decat cele intalnite in cazul occidentalilor. De fapt, pretutindeni unde ceaiul verde era consumat in abundenta, se inregistra si un indice redus al cazurilor de cancer. Pentru intaia oara, dr. Beliveau se intreba daca nu cumva moleculele chimice continute in anumite mancaruri nu constituiau, de fapt, puternici agenti anticancerigeni. Faptul ca omenirea inregistra peste cinci mii de ani de experienta in consumul acestui tip de alimente, ce se dovedisera  a fi complet nevatamatoare, pleda si el, o data in plus, in favoarea consumului acestora. In final, a definit forma unui tratament care putea fi administrat copiilor fara a-i expune catusi de putin vreunui risc secundar: alimentele anticancerigene sau, asa cum ii placea lui Beliveau sa le numeasca, alimentele nutraceutice .
    Pentru stabilirea efetelor avute de diferitele molecule benefice descoperite asupra impiedicarii dezvoltarii celulelor canceroase si a procesului de angiogeneza prin care se producea aparitia noilor vase de sange necesare tumorilor pentru a se hrani, Laboratorul de Medicina Moleculara al Spitalului de Copii Saint Justine din Montreal era unul dintre cele mai bune utilate cu echipament de analiza. Daca Beliveau ar fi decis schimbarea domeniului activitatii de cercetare al laboratorului sau, cu o echipa de cincizeci de cercetatori si un echipament cu o valoare de douazeci de milioane de dolari, si l-ar fi indreptat catre studierea limetelor cu valente anticancerigene, s-ar fi putut obtine niste progrese substantiale, intr-un timp foarte scurt. Era, insa, o decizie foarte riscanta. Dat fiind faptul ca din acele alimente nu s-ar fi putut sintetiza niste compusi cuantificabili si, ca urmare, nu ar fi existat nici vreo remunerare posibila, cine ar fi platit pentru toata munca de cercetare? Fara niste dovezi mai palpabile ale valabilitatii acestei abordari, nu parea deloc rational, din punct de vedere economic, sa se intreprinda ceva de acest gen. Viata insasi a fost cea care a facut ca domeniul de activitate al dr. Beliveau sa capete o turnura pe care nici un alt laborator nu riscase pana atunci sa si-o asume.

Un cancer fara boala

    Intr-o joi dupa amiaza, Richard Beliveau a primit un apel disperat, in legatura cu un prieten ce facuse o forma foarte grava de cancer, la pancreas. Lenny, caci asa se numea prietenul, locuia in New York. Internat la Spitalul Memorial Sloan Kettering – unul dintre cele mai importante centre de tratament al cancerului, din Statele Unite – lui Lenny i se spusese ca mai avea numai cateva luni de trait. Cancerul de pancreas chiar si este, de fapt, unul dintre cele mai de rau augur tipuri de cancer.
    Acest Lenny era un personaj coborat dintr-un roman. Un tip voinic, cu un ras tunator si accese de furie care erau deja vestite, un tip care toata viata iubise poker-ul si in general, toate jocurile de noroc. De data aceasta, destinul ii harazise o mana proasta; cu toate acestea, inca o data, urma sa incerce sa-si forteze norocul pana la capat. Asadar, in legatura cu boala sa, avea oare, Beliveau sa-i faca vreo sugestie? Caci, dupa spusele sale, Lenny era pregatit sa mearga pana la capatul pamantului si sa participe in cadrul indiferent carei proceduri experimentale care i s-ar fi produs.
    La telefon, sotia lui Lenny abia daca putea sa vorbeasca. Balmajea ceva despre faptul de a fi fost impreuna timp de treizeci si doi de ani, despre ideea de a nu fi fost vreodata despartiti de ceva. Ea nu-si putea imagina ca totul urma sa se termine asa, atat de brusc. Nu vroia altceva decat sa mai aiba posibilitatea sa petreaca inca putin timp din viata impreuna.
    Beliveau i-a cerut sa-i trimita prin fax dosarul medical si, in dimineata urmatoare, a inceput sa frunzareasca baza internationala de date, in cautarea celor mai recente incercari de tratament. A descoperit, insa, ca foarte putine date se refereau la cancerul de pancreas, iar cele existente nu vorbeau despre pacienti aflati intr-un stadiu atat de avansat al bolii. Cu inima grea, a sunat-o pe sotia lui Lenny in aceeasi  dupa-amiaza, pentru a o anunta in legatura cu esecul sau. Ea l-a ascultat plangand. Printre lacrimi, i-a spus ca auzise despre cercetarile sale referitoare la legatura dintre regimul alimentar si cancer. Era hotarata sa incerce. Se angaja sa aiba grija de Lenny de la A la Z, in fiecare zi pana la sfarsit. Promitea ca Lenny va face tot ceea ce ea ii va spune sa faca si ca, daca Beliveau ar fi avut vreo sugestie in ce priveste un tratament de acel gen, s-ar fi conformat amandoi, intru totul. Nu mai aveau nimic de pierdut.
    Intr-adevar, nu mai era nimic de pierdut. Daca ideile sale erau corecte, atunci venise momentul potrivit pentru a-i da cuiva care avea realmente nevoie, sansa de a beneficia de veridicitatea acestuia. In acel sfarsit de saptamana, Beliveau a studiat cu atentie baza de date a MedLine. A extras articole din cele mai diverse surse, referitoare la alimentele ce prezentau un efect benefic deja demonstrat, in lupta impotriva cancerului. A calculat concentratiile necesare de elemente fito-chimice care puteau fi obtinute din cantitatile de alimente folosite in mod obisnuit la gatit, le-a evaluat gradul de asimilare din partea intestinelor, precum si bio-disponibilitatea tesuturilor de a le primi. Dupa doua zile de munca intensa, a elaborat o prima lista de alimente care lupta impotriva cancerului, pe care, de altfel, urma ca mai tarziu sa isi bazeze o intreaga carte.

2 Lista cuprindea, printre altele, diferite feluri de varza, broccoli, usturoi, soia, ceai verde, sofran de India (sofran de India sau curcuma, o planta din familia ghimbirului – n.trad.), zmeura, afine ciocolata neagra. In seara acelei sambete, a sunat-o pe sotia lui Lenny, pentru a-i da lista respectiva, impreuna cu instructiunile necesare: Cancerul este ca diabetul. Trebuie sa-l tratezi in fiecare zi. Ai la dispozitie cateva luni: alimentele din aceasta lista trebuie sa fie consumate la fiecare masa, pe tot timpul acestei perioade, fara nici o exceptie. Ele nu trebuie mancate doar asa, „ocazional”. Trebuie sa nu te indepartezi cu nici un chip de la aceasta lista. De asemenea, i-a mai spus ca toate grasimile erau interzise, cu exceptia uleiului de masline, de canola sau de seminte de in, pentru a evita astfel asimilarea de acizi grasi tip omega-6, ce stimulau inflamatia. I-a recomandat si unele retete japoneze pe care le cunostea si care ii placeau in mod special. Sotia lui Lenny a notat tot si i-a promis medicului ca-i va prepara in fiecare zi sotului sau toate acele lucruri. Era singura speranta de care se putea agata.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Celule cu defecte genetice
Celule cu defecte genetice Celule cu defecte genetice Se presupune ca zilnic apar in organismul uman circa milion de celule cu defecte genetice, in majoritatea lor neviabile, altele fiind distruse de sistemul imunoprotector. Cind insa se mentine un anumit numar de celule (un grup celular critic) capabile de proliferare
 
• Potentialul malign
Potentialul malign Potentialul malign Potentialul malign este comun tuturor eucariotelor si se dezlantuie cu atit mai agresiv, cu cit celulele sint mai aproape de stadiul nediferentierii. In acest sens, notam ca, de pilda, in urma transplantarii de tesut de broasca tinara la una batrina se constata aparitia de ma
 
• Aparitia celulei canceroase
Aparitia celulei canceroase Aparitia celulei canceroase Faptul ca celula canceroasa duce o viata anaeroba, primitiva, nu poseda structurile si functiile caracteristice tesutului normal de origine, creste autonom si anarhic nu inseamna reintoarcerea la stadii primitive embrionare. Corpurile vii sunt indisolubil legate de t
 
• Alimentatia anticancer
   Alimentatia anticancer   Alimentatia anticancer  Medicina oficiala accepta, in sfarsit, o realitate pe care naturismul o sustine de mult: alimentatia corecta poate sa impiedice aparitia tumorilor. Fructele, zarzavatul, leguminoasele, cerealele integrale si ierburile aromate contin substante active care pot p
 
• Formele clinice la cancerul bronhopulmonar
Formele clinice la cancerul bronhopulmonar 		Formele clinice la cancerul bronhopulmonar Forme clinice: se cunosc urmatoarele forme mai importante: forma apicala (sindromul Pancoast-Tobias), cu bombarea fosei superclaviculare, dureri insuportabile si semne neurologice;  forma hilara (centrala), periferica, pseudopneumonica, mediastina
 
Vezi toate stirile din categoria Ce stii despre cancer

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara