DESPRE CORPORATIA TIANSHI
In traducerea libera TIANSHI inseamna Leul Inaripat - Leul Zburator. Leul este considerat regele animalelor, un animal impunator, reprezentand un simbol al puterii si libertatii. Scopul si motto-ul principal al Companiei Tianshi este: Sa aducem sanatate omenirii si beneficii societatii.
In anul 1993 domnul Li Jin Yuan a infiintat Compania Tianshi in baza noilor tehnologii Wujin in orasul Tian Jin.
Aspiratia esentiala a acestei initiative a fost dubla: valorificarea cunostintelor milenare ale poporului chinez in domeniul medicinei naturiste, cuplarea lor cu cele mai recente realizari ale biotehnologiei moderne in scopul obtinerii unor produse de calitate superioara menite sa raspandeasca sanatatea si armonia in lume.
In anul 1998 compania a obtinut marele premiu Progresul sanatatii omenirii din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
Numele presedintelui companiei, Li Jin Yuan, a fost inscris in Cartea Organizatiei Natiunilor Unite - cei mai celebri oameni ai lumii.
In prezent compania este una dintre cele mai puternice corporatii din lume in ocrotirea sanatatii.
Produsele de sanatate Tianshi sunt certificate dupa standardele ISO 9000-9002, iar o parte din produse au primit certificatui F.D.A - U.S.A .
Pana in prezent au fost acordate peste 40 de medalii si diplome Corporatiei Tianshi si produselor sale la diferite saloane si targuri Internationale.
Compania activeaza in peste 180 de tari ale lumii. In Romania corporatia Tianshi a intrat In anul 1999. Produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei.
Sfera principala de activitate a Companiei Tianshi este producerea produselor biologice active cu insusiri curative si de intretinere a sanatatii, in baza experientei pozitive a medicinei chineze, acumulate pe parcursul a mii de ani.
Corporatia transnational TIANSHI GROUP va propune si va invita sa participati la o misiune nobila, aceea de a promova ideile de profilaxie a sanatatii tuturor oamenilor si de ce nu, de succes personal, prin generarea sentimentului de a fi folositor siesi precum si semenilor.
PRODUSELE CORPORATIEI TIANSHI
Filosofii din China Antica considerau ca hrana trebuie sa ne fie medicament, iar medicamentul, hrana.
Produsele Corporatiei Tianshi in programul de insanatosire prevede trei etape:
I.Dezintoxicare (Curatare)
II.Completare (Hranire si Echilibrare)
III.Regenerare (Autoreglare si Refacere)
Aceste produse sunt o hrana echilibrata si de calitate pentru celule, din punct de vedere al principiilor active continute.
Datorita faptului ca ciuma secolului XXI se anunta a fi osteoporoza, Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut un apel la toate institutiile stintifice pentru a elabora un preparat din calciu cu o capacitate de absorbtie mai mare.
Timp de 6 ani Academia de Stiinte din China a lucrat la un proiect privind crearea unui produs revolutionar. Rezulatul acestui proiect a fost obtinerea preparatului din calciu cu o capacitate de absorbtie de peste 95-98%, acesta fiind deja folosit in peste 180 de tari. Pe langa preparate din calciu, Corporatia Tianshi ne prezinta o gama larga de suplimente biologic active bazate pe retetele medicinei traditionale chineze. In componenta produselor nu exista substante sintetice. Ele sunt in intregime obtinute din produse naturale de origine animala, vegetala sau minerala. Produsele actioneaza asupra cauzelor problemelor de sanatate si restabilesc echilibrul energetic al corpul uman.
Produsele Corporatiei Tianshi sunt caracterizate prin:
1. Inalt grad de dezintoxicare.
2. Restabilirea echilibrului acido-bazic in corpul uman.
3. Folosirea in combinatie cu alte preparate.
4. Lipsa efectelor secundare.
5. Unicitate.
6. Lipsa stimulentilor, hormonilor.
Z. Restabilirea echilibrul energetic in corpul uman, deblocarea canalelor energetice.
PREPARATE PENTRU DEZINTOXICARE
Ceai antilipemic
Compozitie:
Ceaiul verde (26%): combate starea de agitatie, intensifica digestia, elimina toxinele, este antiinflamator, scade lipemia, tensiunea arteriala, ajuta in slabire, inlatura sindromul de mahmureala, purificator al vaselor sangvine, imbunatateste vederea, elimina radicalii liberi din organism.
Ginostema Pentafilum (17%): contine 84 de saponide (Ginsengul - contine doar 32 de saponide). Este o substanta care se adapteaza la starile de stress, elimina surplusul de colesterol din organism, imbunatateste schimbul de grasimi.
Seminte de Casia Tora (14%): imbunatatesc digestia, stimuleaza eliminarea maselor fecale, imbunatatesc activitatea ficatului, splinei, micsoreaza tensiunea arteriala.
Frunze de Lotus (26%): actiune benefica in schimbul substanfelor la nivelul pielii, tonificand-o; scade febra, elimina metalele grele din corpul uman.
Poligonum Multiflorum (17%): tonifica intreg organismul, imbunatateste schimbul de substante, mareste imunitatea, activitatea sexuala, elimina radicalii liberi.
Ceaiul verde. Se spune ca ceaiul a fost descoperit de imparatul chinez Shen Muug, In anul 2737 i.Cr. Legenda spune ca niste frunze tinere dintr-o tufa de ceai salbatic au cazut neobservate intr-un vas cu apa din care bea Imparatul.
El acoperise vasul si l-a pus de-o parte, dar mai tarziu, cand s-a intors sa-si bea apa, a fost uimit de gustul sau placut si culoarea sa diafana, a luat o inghititura....si asa s-a nascut o noua bautura...
Din Asia, consumul ceaiului s-a extins progresiv in restul lumii. Astazi planta este cultivata in multe tari ale globului, ceaiul verde fiind cea mai populara bautura din Asia.
In China exista o traditie indelungata a consumului abundent si regulat de ceai. Pentru ei, ceaiul, este parte componenta a unui mod sanatos de viata.
I. Ceaiul verde contine enzime valoroase, benefice pentru sanatate. El mai are si alte functii terapeutice: poate contribui la prevenirea si tratarea afectiunilor gastrice si intestinale, inclusiv formele de cancer, localizate la acest nivel. Impiedica depunerea colesterolului in corp prevenind astfel ateroscleroza si bolile cardiace.
Recent s-a descoperit un component al ceaiului verde: catechinele - cei mai puternici antioxidanfi aflati in mari cantitati in ceai. Conform raportului prezentat in 1997 de Lester Mitscher, un chimist de la Universitatea din Kansas, catechinele sunt de 100 de ori mai puternice decat vitamina C si de 25 de ori mai eficiente decat vitamina E in impiedicarea deteriorarii ADN-ului de catre oxigen.
In 1992 doctorul Hasan Mukhtar de la Case Western Reserve University a aratat ca la soarecii carora li s-a dat ceai verde si au fost expusi apoi unor substante cancerigene sau luminii ultraviolete s-a inregistrat un uluitor procent de 90% mai putine tumori decat la cei carora nu li s-a administrat ceai. Doctorul Mukhtar afirma ca atunci cand se afla in prezenfa catechinelor, celulele maligne se sinucid, pe cand celulele normale nu sunt afectate. El considera ca diferenta s-ar putea datora unei gene cu reactie antioxidanta care este deosebit de activa in celulele canceroase.
Dupa parerea lui Jerry Jan Kun un biolog specializat in tumori de la Medical College of Ohio, chiar si dupa instalarea cancerului, catechinele ii pot impiedica raspandirea, blocand o enzima folosita de tumori pentru a dezvolta noi vase capilare.
Insa avantajele medicale ale catechinelor nu se limiteaza la combaterea cancerului. Din studiile efectuate in Japonia reiese un efect anticoagulant si un efect de scadere a lipidelor din sange, fara a reduce HDL-ul, asa numitul colesterol bun. Cercetatorii au fost uimiti de faptul ca rata bolilor cardiace este atat de redusa in Japonia in comparatie cu majoritatea tarilor industrializate, mai ales ca in aceatsa tara rata fumatului e mai mare. In cele din urma ei au descoperit secretul - faptul ca japonezii, ca si chinezii, sunt mari bautori de ceai. Un studiu pe o perioada de 15 ani efectuat pe un esantion de olandezi a ajuns la concluzia ca la cei care obisnuiau sa bea zilnic mai mult de 4 cani de ceai verde sansele de atac cerebral erau cu 69% mai mici decat la ceilalti. Din studiile efectuate pe soareci in Japonia a reiesit rolul catechinelor in protejarea tesuturilor impotriva deteriorarilor provocate de soare, fum de tigara, poluantii din aer si radiatii. Studii efectuate in Asia au aratat ca ceaiul verde inhiba halitoza, afectiunile gingiilor si formarea cariilor dentare la cobai.
II.Poligonum Multiflorum. Se foloseste in China in prevenirea si tratarea mai multor afectiuni, cum ar fi imbatranirea prematura, pierderea memoriei, disfunctiile sexuale si neurastenia.
Se spune ca in dinastia Tang traia un carturar sarac care suferea atat de mult din cauza esecurilor repetate la examenele imperiale, incat parul i-a incaruntit, desi nu avea decat 40 de ani.
Intr-o zi, pe cand ratacea pe un munte i s-a facut somn si s-a culcat. Cand s-a trezit a simtit o foame de lup. N-a gasit nimic de mancare, dar a vazut niste vite carora le-a cautat radacinile, le-a curatat si le-a mancat asa crude. Foamea i-a disparut si s-a simtit mai plin de energie. El a ramas cateva zile pe munte si s-a hranit cu acea planta. Cand s-a intors acasa, familia si vecinii au constatat, uimiti ca parul lui era din nou negru. El le-a spus ce mancase si Poligonum Multiflorum a intrat definitiv in farmacopia chinezeasca.
Studii moderne arata ca aceasta planta are capacitatea de a reduce leziunile arterosclerotice si depunerile de colesterol din artere, hipertensiunea, arteroscleroza si de a mari secretia enzimei superoxid-dismutaza care este direct asociata cu longevitatea. Din punct de vedere al traditiei chineze planta hraneste splina si ficatul, creste imunitatea generala a organismului, intareste sistemele cerebral si renal (cei doi stalpi ai longevitatii). In prezent planta este folosita la tratarea cazurilor de cancer si SIDA.
III. Frunzele de Lotus: In China aceasta planta este atat o mancare delicioasa cat si un leac eficient. Ca medicament este folosita in tratarea varsaturilor, sughitului, diareei, pierderei poftei de mancare, atacului cerebral si intoxicatiilor alimentare. Acest aliment confine proteine, amidon, vitamine, enzime digestive si minerale.
Ceaiul antilipemic este indicat in urmatoarele afectiuni:
Profilaxia:
- bolilor cardio-vasculare (ateroscleroza, hipertensiune);
- bolilor organelor respiratorii, gripa, anghina;
- hepatite, ciroza;
- diabet;
- bolile tractului digestiv (stomac, colon);
- constipatii cronice.
Este folosit in stari de stress si oboseala, in programe de reducere a greutatii.
Mod de preparare si administrare :
Se face zilnic un plic de ceai la 1,5L - 2L de apa prin infuzie cu apa fierbinte, la temperatura de 80-90 grade, timp de 10-15 min. Se bea cu inghitituri mici si rare in timpul zilei, pana la ora 18.
De asemenea continutul plicului, pulberea, se poate consuma cu miere de albine.
In cosmetica: Se face infuzie cu un plic de ceai pentru tonifierea pielei, dupa care se deschide plicul si, cu continutul, se prepara o masca impreuna cu o crema hidratanta, se aplica pe fata si se sta cu ea timp de 10-15 min. Se repeta de 1-2 ori pe saptamana.
In ginecologie: Se fac spalaturi cu acest ceai intravaginal, timp de 10 zile, in fiecare seara. Profilactic, se continua de doua ori pe saptamana, permanent.
In pediatrie: Se fac bai cu acest ceai la copiii mici.
Dupa folosire, confinutul plicului se pune in glastrele cu flori, ca ingrasamant natural.
Persoanelor peste 60 de ani si copiilor sub 12 ani li se vor administra acest ceai in doze mai mici, pana la 0,5 I pe zi.
Se foloseste ceaiul timp de 2 luni de zile cu intrerupere pentru a evita eliminarea magneziului din organism.
Forma de prezentare: in cutii de cate 40 plicuri.