Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


despre corporatia tianshi

 

   2. Chitosan
Se extrage din carapacea crabilor rosii.
Compozitie:  Praf de chitosan - 100%
Lumea stiintifica a denumit chitosanul al 6-lea element vital, dupa proteine, grasimi, hidrocarburi, minerale si vitamine.
Japonezii il mai numesc si cel mai nou element al longevitatii. Descoperirea stiintifica a adus o contributie uriasa la sanatatea omenirii.
Chitosanul este un element curativ unic.  El este o celuloza naturala. Fibrele alimentare stimuleaza miscarea peristatica,mareste volumul fecalelor si reduce timpul de eliminare a lor. De semenea, reduce presiunea creata asupra intestinelor, reduce riscul de asimilare si neutralizeaza compusii daunatori din alimente, combate constipatia, previne cancerul intestinal.
Profilaxia:
- imbatranirii si mai ales a imbatranirii precoce ;
- sistemului imunitar ;
- tuturor bolilor, prin detoxifiere continua ;
- plagilor interne sau externe ;
 -cancerului si a bolilor autoimune.
S-a confirmat utilizarea chitosanului nu numai in domeniul alimentar, dar si in Industrie, agricultura, zootehnie, piscicultura, vinificatie, cosmetica si materiale medicale.
Gradul de puritate al chitosanului este de 85 %. Caracteristici importante:
1. Este asimilat de organism cu ajutorul enzimelor ;
2. Se dizolva in solutii acide.
El este format dintr-un grup de ioni incarcati cu sarcina pozitiva, structura sa moleculara este aminoalcalina si intra in reactie cu acidul gastric, transformandu-se in saruri ;
3. Are o foarte buna afinitate celulara, neexistand reactii de respingere din partea organismului ;
4. Putere mare de absorbtie. Dupa dizolvare, chitosanul se transforma intr-o substanta gelatinoasa fiind un bun absorbant ;
5. Produs fara efecte secundare, nontoxic ;
6. Actioneaza la nivelul intregului organism:
- inhiba eliminarea toxinelor de catre celulele canceroase;
- activeaza sistemul imunitar;
- regleaza Ph-ul in organism;
- inhiba metastaza celulelor canceroase;
- scade tensiunea arteriala;
- scade nivelul colesterolului din sange, reduce riscul aparitiei ficatului gras;
- reface si activeaza celulele hepatice, intareste functia de detoxifiere a ficatului/ ajuta la vindecarea rapida a celulelor lezate;
- restabileste microflora intestinala;
- micsoreaza posibilitatea de absorbtie si elimina sarurile metalelor grele (plumb, mercur si cadmiu), din organism, colorantii chimici, substantele chimice medicamentoase;
- imbunatateste capacitatea de drenare a sistemului limfatic;
- imbunatateste microcirculatia sangvina la nivelul intregului sistem circulator, previne ateroscleroza, reduce spasmele vaselor sangvine.
Este indicat in:
- boli oncologice;
- diabet, inclusiv insulino-dependent;
- boli ale ficatului: ciroze, hepatite, steatoze;
- boli ale sistemului cardiovascular: ateroscleroza, infarct;
- obezitate si complicatiile ei;
- boli ale tractului digestiv: ulcer gastric si duodenal, dizbacterioze, constipatii cronice;
- arsuri, rani, cancer de piele, psoriazis si alte leziuni ale tesutului cutanat;
- eliminarea efectelor secundare ale radio si chimioterapiei;
- eliminarea disfunctiilor provocate persoanelor care lucreaza timp indelungat in campuri electromagnetice, la calculator.
Contraindicatii: nu se recomanda copiilor pana la 7 ani, cu exceptia cancerelor. Nu se foloseste impreuna cu celuloza dubla.
Nu se foloseste in anaciditate gastrica, decat daca se bea sucul unei lamai dupa administrarea tabletelor.
Mod de administrare:
Adulti:
- se administreaza 1 -2 capsule, de 1 -2 ori pe zi, intre orele 5-7 dimineata, 13-15 si apoi la 21-23, cu un pahar cu apa calduta, la temperatura de 30-35 grade;
- in intoxicatiile alimentare grave, 1 capsula la fiecare 2 ore (pana la 6 capsule pe zi) timp de 3-4 zile ;
- in cazul bolilor oncologice, pana la 8 capsule pe zi ;
- in gastrite, ulcere gastrice, duodenale, continutul din capsula se dizolva in 150-200 ml de apa si se bea cu inghitituri mici;
- pentru slabire :1 -2 capsule, de 3-4 ori pe zi, cu 20 minute inainte de masa. In acest context, se beau 1,5-2l de apa pe zi, obligatoriu.
Copii :
- de la 3 pana la 7 ani, in cazuri de intoxicatie, raceli: :continutul din capsula se dizolva in apa si se da copilului cate o lingurita la fiecare 30-40 min, timp de 3 zile. I se va da sa bea 500 ml de apa pe zi;
- de la 7 - 12 ani, cate o capsula, de 1 -2 ori pe zi timp de 5 -7 zile. Se beau minimum 500 ml de apa pe zi.
Timp de minimum 2 ore de la administrarea chitosanului, nu se mananca si nu se vor da alte remedii, pentru ca vor fi eliminate.
Deoarece chitosanul micsoreaza aciditatea sucului gastric, in caz de hipoaciditate este necesar ca, dupa administrarea lui, sa se manance mandarina, lamaie sau grapefruit. Se poate bea un pahar  de suc acru la 30-40 minute dupa folosirea chitosanului.
In chirurgie:
- in arsuri, rani, ingrijirea tesuturilor dupa operatie: continutul a 2-4 capsule se amesteca in 30-40 ml de apa curata si se aplica pe rana. Se poate aplica pe rana si direct, ca pulbere.
Este de asemenea eficient in crizele hemoroidale, prin aplicare locala, dupa spalare cu ceai antilipemic.
In ginecologie:
- continutul capsulei se foloseste intravaginal, timp de 20-25 zile. Inainte de aplicare se spala vaginul cu ceai antilipemic.
In cosmetica :
- in tratamentul acneei, confinutul a 2-3 capsule se dizolva In 30-50 ml ceai antilipemic si se aplica pe fata ,lasandu-se sa  actioneze 10-15 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.
Un tratament similar se poate aplica in scopul detoxifierii si  regenerarii pielii, dupa care se aplica crema de fata.Se repeat timp de 3 zile sau/si periodic, dupa caz.
Forma de prezentare : flacon cu 100 capsule.
   3.Celuloza dubla
Mentinerea intestinelor intr-o stare optima de sanatate este cea mai buna cale de a feri celulele organismului de toxicitate, degradare si epuizare. Fara digestie, absorbtie si eliminare, organismul moare. Acest canal, de la gura pana la anus, este calea prin care sunt introduse in organism energia dar si componentele chimice din alimente. Incepand cu colonul se deschide calea de evacuare prin care sunt eliminate deseurile.
Tractul gastro-intestinal este principalul canal digestiv, in care se produce descompunerea alimentelor ingerate in energie si materiale plastice, de constructie si reziduuri. Dupa ce hrana a fost digerata, ea va fi absorbita prin intermediul vilozitatilor. Miliardele de celule din care este format organismul, depind de asimilarea corecta a substantelor nutritive si de evacuarea reziduurilor.
Asimilarea corespunzatoare a substantelor nutritive la nivel celular este blocata de deseurile retinute in intestine, precum si de depunerile existente pe peretii acestora. Aceasta situa|ie duce la formarea toxinelor si la acumularea unei materii cleioase la nivel intestinal, care provoaca inflamatii si contribuie la degradarea vilozitatilor peretilor intestinali. Intestinul nu va mai reusi sa absoarba substantele nutritive de care are nevoie, si, mai mult decat atat, el va absorbi  o parte din  substantele  nocive in  stare de putrefactie si le va integra in circuitul sangvin.
Astfel organismul se va autointoxica. provocand aparitia diferitor boli ale sangelui in primul rand si ale organelor interne, boli de sistem etc.
Compozitie :
I. Fibre hidrosolubile (poliglucoza)
II. Fibre nesolubile (fibre de porumb)
III. Praf de gherghin
IV. Indulcitor natural

I.Fibrele: O caracteristica dezastruoasa a alimentelor prelucrate termic, industrial, este absenta fibrelor celulozice, care, desi nu sunt absorbite, ci doar trec nemodificate prin intestine, sunt insa esentiale pentru sanatatea colonului si modularea valorilor glicemiei.
De exemplu, alimentatia chinezului obisnuit, a fost intotdeauna bogata in fibre, iar sistemul digestiv, care depinde de acest element, functioneaza bine. In plus, fibrele din alimentatie leaga colesterolul si ajuta la eliminarea lui din corp. De asemenea fibrele ajuta   la   prevenirea   bolilor   cardiace,   a   hipertensiunii, obezitatii, diabetului si nu in ultima instanta, a cancerului de colon.
Absenta fibrelor este rezultatul consumului de alimente rafinate, ducand inevitabil la urmatoarele consecinte:
- obezitate: fibrele nu aduc un aport caloric organismului si prin urmare nu genereaza obezitate. Mai mult chiar, ele pot impiedica organismul sa absoarba nediferentiat grasimile din alimente, eliminandu-le, asa cum apa unui rau duce nisipul la vale.  In lipsa fibrelor, toate grasimile ingerate raman in corp, ducand la obezitate si hipertensiune;
- constipatie: fibrele stimuleaza excretia, deoarece absorb apa, facand ca scaunul sa fie moale si sa treaca mai usor prin intestinul gros. Absenta fibrelor duce la staza alimentelor in intestin, incetinind excretia si ducand la constipatie;
- afectiuni coronariene: fibrele pot impiedica intrarea colesterolului in sange si depunerea lui pe peretii vaselor, inhiband absorbtia lui chiar din intestin. Prin urmare lipsa de fibre mareste riscul de aparitie a afectiunilor coronariene induse de colesterol;
- cancer de colon: intrucat fibrele pot accelera trecerea si evacuarea potentialilor agenti cancerigeni prin intestinul gros, ele reduc riscul stationarii acestora in colon si aparitia tumorilor maligne locale;
- diabet: lipsa de fibre din alimentatie deregleaza secretia insulinei de catre pancreas. Aceasta duce la excesul de zahar din sistemul circulator;
- diverticulita: constipatia care rezulta din lipsa fibrelor duce la aparitia unor rupturi ale peretelui intestinului gros, prin eforturile repetate de evacuare, provocand hemoroizi, diverticulita.
Cercetatorii au descoperit ca reziduurile aglomerate in corp mai mult de 2 zile, genereaza toxine, care provoaca multe tipuri de afectiuni, cum ar fi: insomnie, impotenta, indigestie, depresie etc.
Functionarea proasta a sistemului de excretie poate declansa o intoxicatie nn lant ale diferitelor organe si sisteme : ficat, rinichi, plamani, sistemul limfatic, sistemul circulator s.a. De exemplu, daca ficatui va fi deteriorat de disfunctia sau de inactivitatea intestinelor, sangele va fi poluat. Astfel, substantele nocive din sangele poluat, pot ajunge in toate organele si sistemele corpului uman, afectand in lant functionarea lor. Durerile de cap, de exemplu, pot fi cauzate de sangele intoxicat care alimenteaza creierul. Prin urmare, atunci cand apar, ganditi-va la intestine, la ceea ce ati mancat atunci sau pana atunci si nu tratati capul inutil! Medicii chinezi verifica intotdeauna istoricul bolilor pacienfilor in special acele aspecte care tin de excretie, inainte de a pune diagnosticul si de a prescrie remedii.
Pentru ca scaunul sa fie in permanenta moale si regulat, trebuie sa-i oferim organismului o mare cantitate de alimente bogate in fibre.
Celuloza dubla elimina din intestine bacteriile daunatoare si toxinele, scade absorbtia de zahar, grasimi si colesterol, combate senzatia de   foame,   stimuleaza   miscarea   peristaltica,   mareste volumul excrementelor  care  devin   moi,   se  produce o defecatie usoara, restabileste vilozitatile si microflora intestinala. Este indicata in:
-contipatie cronice;
-noduli hemoroidali, fisuri anale;
-disbacterioza de orice tip;
- dibet;
 -impiedica formarea pietrelor in  vezica biliara;
-micsorarea surplusului de greutate;
-programe de purificare a intestinelor;
-profilaxia si tratamentul formatiunilor maligne ale
intestinului, ale tumorilor altor organe si tesuturi, tumori ale
glandei mamare;
-profilaxia si tratamentul disfunctiilor ovarelor, sindromului
premenstrual;
-profilaxia si tratamentul dilatarii varicoase ale venelor,
tromboflebitelor si ulcerelor;
- dureri de cap;
- dezintoxicarea In diferite forme de intoxicatie. Mod de administrate :
Prima  saptamana : 1 pastila, de 2 ori pe zi, intre orele 5-7 meridianul  colonului si 13-15 meridianul intestinului subtire.
A doua, a treia si a patra saptamana , se iau 3 pastile pe zi:
-1 pastila, intre orele 5-7 dimineata,meridianul colonului,
-1 pastila, intre orele 13-15 ( meridianul intestinului subtire ),
-1 pastila, intre orele 21 -23 ( meridianul triplului Incalzitor ).
Se consuma lichide dupa urmatoarea formula:
greutatea corpului impartita la 20 = numarul de litri de apa care trebuie bauti.
Forma de prezeniare: 70 pastile.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Rinichi
Rinichii Rinichii Rinichii, in numar de doi, au forma unor boabe de fasole care se privesc cu marginile concave fata in fata si sunt situati de o parte si de alta a coloanei vertebrala, la nivelul lombelor (salelor). Sectiunile prin rinichi arata ca acestia sunt alcatuiti din doua feluri de substante:
 
• Modificari endocrine in sarcina si lactatie
Modificari endocrine in sarcina si lactatie  Modificari endocrine in sarcina si lactatie In cursul sarcinii au loc in organismul femeii transformari profunde cu caracter general, pe langa modificarile tractului genital in care se dezvolta embrionul si fatul. Evolutia normala a graviditatii se desfasoara pe fondul unor importante transform
 
• Imbatranirea o etapa fireasca
Imbatranirea o etapa fireasca Imbatranirea o etapa fireasca Imbatranirea este o etapa fireasca, comuna, inevitabila in viata tuturor fiintelor, asa cum sunt de firesti copilaria, tineretea si maturitatea. A cauta tineretea fara batranete, asa cum au incercat cautatorii elixirului vietii, este tot atat de inutil ca si a caut
 
• Zece reguli de aur pentru protejarea oaselor
Zece reguli de aur pentru protejarea oaselor Zece reguli de aur pentru protejarea oaselor  Literal, „osteoporoza” inseamna „oase poroase”, adica o slabire a rezistentei oaselor prin pierdere de masa osoasa, ceea ce le face susceptibile de fracturi. Aceasta boala cu consecinte devastatoare, foarte raspandita in
 
• Solutii la indemana oricui pentru scaderea colesterolului
Solutii la indemana oricui pentru scaderea colesterolului Suntem in pragul sarbatorilor de iarna. Iar dupa mesele imbelsugate din aceasta perioada se impun masuri simple pe care le puteti aplica pentru a ajuta la scaderea nivelului colesterolului. Daca ati trecut cu vederea putin peste indicatiile medicului, iata cum va puteti redresa! Potrivit statistici
 
Vezi toate stirile din categoria Generalitati

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara