Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


simularea imunitatii pentru indepartarea bolilor

 
simularea imunitatii pentru indepartarea bolilor

Echilibrarea - Stimularea imunitatii pentru indepartarea bolilor

Cultura chineza a longevitattii este un patrimoniu inestimabil, sedimentat in decurs de 5.000 de ani cu informatii provenind de la diferite scoli de filozofie, carturari si istorici, integrand intelepciunea in domeniul longevitatjii a invatatilor si medicilor chinezi pentru a da astfel nastere unui mod de viata profund. Esenta sa consta in prevenirea bolilor, conform Canonului Interior al Imparatului Galben: Un om intelept nu trateaza bolnavul, ci pe cel sanatos. AccentuI cade pe prevenirea bolilor. lar cand boala se instaleaza, trebuie inceput imediat tratamentul, pentru a-i opri evolutia. Un expert in longevitate trebuie sa elimine un disconfort minor inainte sa se agraveze si sa devina o problema serioasa si, totodata, trebuie sa inlature toti factorii negativi din organism.       

Ca orice fiinta vie, omul nu poate evita nasterea, cresterea, maturizarea, imbolnavirea si moartea. Dar putem alege sa ne dezvoltam optim, sa ne imbunatatim sanatatea, sa intarziem imbatranirea si sa prevenim moartea prematura. Esenta consta in prevenirea bolii si tratarea inca din fazele incipiente.

Pe baza acestui extraordinar patrimoniu cultural vechi de 5.000 de ani, TIENS propune un concept de bunastare ce include Detoxifierea, Reimprospatarea, Fortifierea si Echilibrarea organismului. TIENS combina acest concept cu biotehnologii de varf pentru a dezvolta o serie de suplimente alimentare si produse pentru sanatate sigure si eficiente, actionand ca furnizor de calitate superioara in materie de wellness pentru toti partenerii sai de afaceri, pentru a oferi un plus de valoare calitatii viettii fiecarei familii a acestei planete.

Detoxifierea - Eliminarea toxinelor

Ritmul de viata alert, stresul intens, dieta nesanatoasa si poluarea mediului sunt unii dintre factorii ce cresc cantitatea de toxine din organism, precum colesterolul, grasimile, conservantii si colorantii artificiali, metalele grele, substante ce pot distruge functionarea organelor interne. Omul modern consuma, in mod constant, prea multe alimente bogate in colesterol si prea putine fructe si legume. In plus, nu practica exercitii fizice. Toti acesti factori duc la depuneri de materii daunatoare pe pereltii vaselor de sange, la fel precum crusta ce se formeaza pe o oala. In timp, aceste depuneri vor intari si ingusta vasele de sange, iar acestea vor deveni inelastice si fragile, cauzand hipertensiune arteriala. In cazul intestinelor, absorbtia nutrientjilor va fi Impiedicata sau blocata. De asemenea, alimentele prajite, de tip fast-food, precum chipsurile si cartofii prajiti, preferate de copii si adulti deopotriva, au tendinta de a produce substante cancerigene precum acrilamidele, din cauza prajirii amidonului la temperaturi mari. Consumarea frecventa a acestor tipuri de alimente dauneaza sanatatii.      

Poluarea mediului inconjurator este, de asemenea, o sursa importanta de substante contaminante, ce includ gazele de esapament, metalele grele, radiatiile computerelor si ale telefoanelor mobile, etc. Incercati doar sa va imaginati propriul organism inconjurat de toate aceste toxine! Chirurgul Casei Regale Britanice a spus odata: Exista doar o singura boala si anume detoxifiere. Toxinele din organism sunt precum o umbra ce acopera  soarele, erodandu-ne treptat sanatatea. Asadar,  primul pas catre o buna stare de sanatate este detoxifierea. Trebuie sa eliminam toxinele din aparatul digestiv, vase de sange, plamani, piele si alte organe pentru ca organismul sa poata functiona in parametrii optimi.

Cu toate acestea,  cercetarile au demonstrat ca doar 20% din toxine pot fi eliminate prin fecale, in timp ce restul de 80% raman in organism. Prin urmare, este evident  ca doar mecanismul fiziologic normal de eliminare nu este sufficient pentru inlaturarea tutror toxinelor. Avem nevoie de suplimente alimentare pentru a  realiza acest lucru. Teoria chineza a longevitatjii si biotehnologiei moderne ne invata ca o multitudine de plante precum ceaiul verde, He Shou Wu, Jue Ming Zi, Jiao Gu Lan, Frunzele de lotus si altele au  excelente proprietati detoxifiante. Jiao Gu Lan, Ceai verde, Frunze de lotus, Jue Ming Zi, He Shou Wu, Strugurii, Uleiul din germeni de grau, Ulei de peste, Rubarba

Jian Gu Lan
Jiao Gu Lan, nume generic Gynostemma pentaphyllum, apartine familiei cucurbitaceelor bilobare si se gaseste in inima muntilor Shen Nong Jia. Aceasta planta elibereaza energia interna a organismului ajutand la detoxifierea acestuia. Poate fi consumata in amestecuri de ceaiuri sau alimente. Onorific i s-au dat diferite denumiri, cum ar fi iarba cereasca in China, iarba evangheliei in Japonia sj ,aurul verde in SUA.

Medicina Traditionala Chineza considera ca, fiind o planta amara, racoritoare si lipsita de toxicitate, Jiao Gu Lan este un foarte  bun detoxifiant, ce poate reduce temperatura corpuiui. Contine gipenozide si ginsenoide, vitamine si aminoacizi, avand urmatoarele proprietati:

1. Regleaza nivelul lipidelor din sange
2. Regleaza tensiunea arteriala
3. Intarzie imbatranirea
4. Cresc toleranta la hipoxie
5. Regleaza imunitatea

Ceaiul Verde

Ceaiul verde apartine familiei Camellia sinensis O Ktunze, iar frunzele, semintele si radacina pot fi folosite drept alimente terapeutice. Enciclopedia Botanica Shen Nong mentioneaza ca, atunci cand imparatul Shen Nong a testat toate plantele, iar intr-o singura zi a descoperit peste 72 de specii otravitoare, a baut ceai verde pentru a elimina otrava din organism. China este una dintre primele tari care a descoperit si folosit ceaiul, adjudecandu-si, astfel, numele de patria ceaiului. Potrivit unor marturii scrise, chinezii au inceput sa cultive si sa foloseasca ceaiul in urma cu 3.000 de ani. Exista diferite tipuri de ceai, in functie de tehnica de prelucrare - ceaiul verde nefermentat, ceaiul semifermentat, precum Oolong si ceaiul complet fermentat, cum este ceaiul rosu.
 
Extractul de ceai verde ( polifenelii din ceaiul verde) este destul de diferit de extractui obtinut din ceaiul rosu. 30 de tipuri de compusi polifenolici se regasesc, in proportie de 20-30%, in ceaiul verde. Acesti compusi polifenolici au urmatoarele proprietati:
1. Antivirale siantinbacteriene
2. Antioxidante si impotriva imbatrnirii
3. Dezvoltarea benefica din tractul intestinal
4. Reduc nivelul colesterolului din sange
5. Previn diabetul, obezitatea si hipertensiunea arteriala     

Frunzele de lotus

Lotusul apartine genului Nebumbo nucifera Gaertn sau, mai simplu, familiei lotus. Frunzele sale uscate au un miros discret si sunt usor amare. Cele mai bune sunt frunzele mari, curate si verzi. in lucrarile medicale stravechi se mentioneaza ca frunzele de lotus erau utilizate pe scara larga de cei care doreau sa se mentina supli. Compenaiul Plantelor Medicinale mentioneaza ca frunzele de lotus au un efect de racorire a organismului. continutul begat in substante alcaline precum romerina, pronuciferina, nuciferina si vitamina C ofera urmatoarele proprietati:
1. Reducerea nivelului lipidelor din sange
2. Controlul greutatii
3. Scaderea tensiunii arteriale
4. Efect antioxidant
5. Efect antiviral

Jue Ming Zi

Jue Ming Zi apartine familiei arbustilor. Este compusa din semintele arbustului mare Jue Ming Zi, nume generic Cassia obtusifolia si din semintele arbustului mic Jue Ming Zi, numit generic Cassia tora. Enciclopedia Botanica Shen Nong o considera una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Chinezii o prajesc, apoi o macina pana se transforma in pulbere si o folosesc pentru a face ceai.
 
Medicina Traditionala Chineza considera ca Jue MingZi este benefica pentru vedere si detoxifierea ficatului, precum si impotriva constipatiei. In afara de glucide, proteine, grasimi si fitosteroizi, mai contine crisofanol, emodin si alte substante, avand urmatoarele proprietati:
1. Protejeaza ficatul
2. Stimuleaza digestia
3. Reduce nivelul lipidelor din sange
4. Mentine tensiunea arteriala la un nivel scazut
5. Regleaza imunitatea                         

He Shou Wu

He Shou Wu, cunoscuta sub denumirea generica Polygonum multiflorum Thunb, este radacina unei plante din familia Polygonaceae. Poate fi folosita in stare naturala (doar spalata si uscata) sau poate fi fiarta inabusit, cu sos de soia, pana cand capata culoarea maro-roscata.

Medicina Traditionala Chineza afirma ca He Shou Wu este benefica pentru rinichi si sange. Contine lecitina si antrachinone precum crisofanol, emodin s1 reina, avand astfel urmatoarele proprietati:
1. Reduce nivelul lipidelor din sange
2. Faciliteaza motilitatea intestinala
3. Amelioreaza anemia
4. Creste imunitatea
5. Intarzie imbatranirea               

Strugurii

Strugurii, una dintre cele mai vechi plante de pe pamant, provin din Asia de Vest. Au o istorie de peste 2.000 de ani in China, unde au fost adusi de Zhang Qian din Persia pe Drumul Matasii, in timpul Dinastiei Man. Celebra expresie Paradoxul francez are legatura directa cu Strugurii. Este binecunoscut faptul ca francezii, desi au o alimentatie bogata in grasimi animale, sunt supusi unui risc scazut de afectiuni cardiovasculare, in comparatie cu alti europeni. Secretul a fost dezvaluit in urma cercetarilor care au demonstrat ca aceasta se datoreaza faptului ca francezii consuma mult vin.
 
Conform unor lucrari medicale din antichitate, strugurii sunt foarte benefici pentru rinichi si sange. De asemenea. reduc tensiunea arteriala si stimuleaza apetitul. Coaja, sucul si semintele sunt bogate in antioxidanti - resveratrol si proantocianidina oligomerica (OPC) - avand urmatoarele proprletati:
1. Dizolva cheagurile de sange si au ef ect anti-aglutinant
2. Intarzie imbatranirea
3. Inhiba mutatiile celulare
4. Cresc imunitatea
5. Au efecte benefice asupra pielii

Uleiul din germeni de grau
Uleiul din germeni de grau este un tip de ulei din cereale cu valoare nutritiva ridicata. Detine toate proprietatile naturale ale graului si este recunoscut in intreaga lume ca unul dintre cele mai bune suplimente alimentare. Este nevoie de 10 tone de grau pentru a obtine un singur kilogram de ulei din germeni de grau. Uleiul din germeni de grau este bogat in vitamina E, acid linoleic, acid gama-linolenic. alcooli. Fiind uleiul vegetal cu cel mai mare continut de vitamina E, uleiul din germeni de grau ofera urmatoarele beneficii:
1. Intarzie  imbatranirea
2. Imbunatateste vigoarea
3. Previne arterioscleroza
4. Protejeaza pielea impotriva radiatiilor uv
5. Creste vitalitatea

Uleiul de peste
Uleiul de peste este un termen general folosit pentru toate tipurile de uleiuri obtinute din peste, inclusiv cele obtinute din corp, ficat sau creier. Cercetarile despre uleiul de peste au inceput in anul 1971. Cercetatorii danezi au descoperit ca eschimosii prezinta un risc scazut de boli cardiace coronariene si diabet, deoarece consuma cantitati mari de peste. In zilele noastre, uleiul de peste incepe sa se bucure de popularitate in intreaga lume. Uleiul de peste contine numai grasimi  nesaturate,  in comparatie cu alte grasimi animale care in marea majoritate sunt grasimi saturate. Uleiul de peste este bogat in EPA (acid eicosapentaenoic  si DHA (acid docosahexaenotic), compusi eficienti impotriva bolilor cardiace coronariene si a cheagurilor ce se pot forma pe creier. Uleiul de peste poate:
1. Reduce formarea cheagurilor de sange si previne producerea accidentelor vasculare celebrale
2. Reduce incidenta arteriosclerozei si a riscului de infarct miocardic
3. Stimula circulatia sangelui si ajuta la scaderea hipertensiunii
4. Furniza substante indispensabile sanatatii creierului
5. Sprijini dezvoltarea acuitatii vizuale

Rubarba
Rubarba este radacina si tuberculul unui plante din familia poligonaceelor. Exista doua tipuri de rubarba, in functie de tehnica de prelucrare: rubarba gatita, adica felii de tubercul stropite cu vin de orez si inchise ermetic intr-un vas de portelan, apoi gatite la aburi pana la evaporarea completa a vinului si, in final, uscate la soare si rubarba procesata, obtinuta prin uscarea feliilor de tubercul intr-un vas de argila pana cand capata culoarea maro inchis, apoi uscarea lor la soare. Rubarba este una dintre cele patru plante medicinale importante in China. Cantitati uriase de rubarba au fost exportate in Europa inca de la inceputul dinastiei Han de Vest. Medicina Traditionala Chineza afirma ca rubarba este un excelent detoxifiant care racoreste organismul si inlatura eventualele blocaje in functionarea sa. Este bogata in derivati antrachinonici, glicozide, compusi taninici, acizi organici, uleiuri volatile, avand astfel urmatoarele proprietati:
1. Antibacteriene, antiinflamatoare
2. Faciliteaza motilitatea intestinala
3. Opreste sangerarea
4. Protejeaza ficatul
5. Reduce nivelul de zahar din sange


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Ceaiuri vitaminizante
Ceaiurile de fructe sunt bogate in vitamina C, adica antioxidantul care iti intareste sistemul imunitar. Pe langa continutul de vitamine, acestea au ingrediente care iti dau un plus de energie, mai ales daca sunt consumate de la prima ora a diminetii. Iata cateva ceaiuri vitaminizante: 1.
 
• Racoltarea plantelor medicinale
Racoltarea plantelor medicinale Racoltarea plantelor medicinale Uneltele necesare culegatorului de plante medicinale sunt foarte simple. El va folosi in acest scop pentru taierea ierburilor si florilor foarfece de iarba, secera sau foarfece de tuns oile, iar pentru ramuri sau tulpini lemnoase subtiri, foarfecele de vie, cutitu
 
• Graviola un fruct miraculos pentru sanatate
Graviola un fruct miraculos pentru sanatate  Graviola un fruct miraculos pentru sanatate Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, cunoscut sub numele de Guanabana in limba spaniola sau Soursop in engleza, care se pare ca distruge celulele canceroase. In 1976, In
 
• Agaricus Blazei Murill
Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill este o astfel de ciuperca, foarte delicata, ce are nevoie de o multime de factori de mediu pentru a creste. Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei. Conditiile de crestere ale acestei ciuperci sunt, p
 
• Tamaia un bun expectorant
Tamaia un bun expectorant Tamaia, un bun expectorant Rasina de tamaie are un efect benefic asupra mucoaselor si este un bun expectorant. Fiind antimicrobiana, tamaia este eficienta in tratamentul tusei, astmului, tuberculozei si insuficientei respiratorii deoarece favorizeaza eliminarea mucusului si elibereaza caile respira
 
Vezi toate stirile din categoria Plante medicinale

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara