Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


 
ceaiul pentru slabit

Ceaiul pentru slabit

Datorita alimentatiei nerationale, numarul persoanelor supra-ponderale este in continua crestere. Ceaiul pentru slabit vine in ajutorul acestora. In compozitia ceaiului s-au folosit mai multe tipuri de plante.

Compozitie:

I.Frunze de Lotus: regleza imunitatea in organism;
II.Seminte de Casino: sunt benefice ficatului, creste imunitatea ajuta intestinului gros, defecatia, ajuta la arderea grasimilor, scade tensiunea arteriala;
III.Dragonul Negru: ajuta la arderea grasimilor;
IV.Ceaiul Comitalie Latifolie: elimina toxinele si este antipiretic
V.Prizoma Alismatic: tonifica ficatul, ajuta la eliminarea apei in exces.
VI.Coaja de portocala - combate tusea, regleaza functiile ficatului.

Modul de actiune: elimina toxinele, grabeste procesul de ardere a grasimilor, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica., .

Este indicat in:
- bolile sistemului cardiovascular;
- imbunatatirea tonusului in cazul efortului intelectual si fizic;
- bolile organelor respiratorii: gripa si angina;
- hepatita, ciroza;
- diabet zaharat;
- boli cronice ale tractului digestiv;
- obezitate de diferite grade.

Contraindicatii: nu se recomanda copiilor pana la 12 ani.
Mod de administrare: 1 plic la 0,5 I apa, se face infuzie 7-14 minute. Se bea un pahar intre 5-7 (meridianul colonului), 1 pahar intre 13-15 (meridianul intestinului subjire); peste doua saptamani se mareste doza: 1 plic la un pahar cu apa.
Forma de prezentare: cutie cu 40 de plicuri.

Digest natural

Compozitie:

I.Inulin (28%): sub actiunea sucului gastric si a fermentilor din  tractul digestiv, o parte se descompune in fructoza, glucoza si prin  absorbtie intra in circuitul sangvin. Partea neabsorbita ia acest nivel, elimina din intestine sarurile metalelor grele, masele fecale, radionucleizii, colesterolul, grasimile si alte toxine, care s-au format in cazul alimentatiei incorecte.

II.Anason verde (3%): creste in Andaluzia (Spania) si era folosit ca tratament in Egiptul Antic. Actioneaza benefic in bolile organelor respiratorii: bronsita, pneumonie, emfizem pulmonar si altele, echilibreaza functionarea inimii, stimuleaza secretia laptelui, sucului gastric, actioneaza benefic la nivelul celulelor ficatului, favorizeaza dizolvarea pietrelor la bila si rinichi, echilibreaza schimbul de substante, intervine oenetic in bolile organelor genitale.

III.Semintele de in (10%): bogate in alcaloizi, acopera pe timp indelungat mucoasa stomacului si a intestinelor, protejandu-le de substantele agresive si toxice din alimente; mareste volumul maselor fecale si ajuta la eliminarea lor.

IV.Pectinele din mar (24%): sunt o celuloza solubila, care favorizeaza eliminarea surplusului de lichid biliar, colesterolul si alti compusi lipidici, stimuleaza digestia, acopera mucoasa tractului digestiv si o protejeaza de eroziuni provocate de alcool si alimente agresive, echilibreaza nivelul zaharului in sange, dizolva depunerile de pe vasele sangvine, mentine starea normala a antioxidantilor, mareste capacitatea de aparare impotriva radiatiilor, absoarbe toxinele, restabileste microflora intestinala.

V.Fibrele vegetale (30%): dizolva si elimina masele fecale din intestine.

VI.Bifidobacteriile (2,5%): microorganisme care ajuta la mentinerea in stare normala a bacteriilor si microflorei intestinale, activeaza sistemul imunitar.

VII. Lactobaciluss acidophilus (2,5%): aceste bacterii apar in organismul uman din momentul nasterii. Ele neutralizeaza efectul agresiv al diferitelor microorganisme, care provoaca aparitia bolilor, imbunatateste absorbtia microelementelor, vitaminelor, imbunatateste activitatea ficatului, micsoreaza si elimina toxinele din sange, intretine microflora intestinala, elimina balonarile, mareste imunifatea.

Este indicat in:
- disbacterioza;
- ulcer gastric si duodenal, gastrita;
- colita ulcerativa;
- intoxicatii alimentare;
- boli ale ficatului si vezicii biliare;
- obezitate;
- leziuni neoplazice ale colonului si rectului, diverticuli colonici;
- pietre la rinichi si vezica biliara;
- diabet;
- stari de oboseala;
- migrene;
- ateroscleroza;
- incetinirea cresterii si dezvoltarii sexuale;

Contraindicatii: nu exista.

Mod de adminisirare: se ia inainte sau dupa masa, cu 100-150 ml de apa calduta la temperatura corpului.
Copii: de la 6 luni-1 an, cate 1/2 tableta, de 1-2 ori pe zi, de la 1-5 ani, cate 1 tableta de 2 ori pe zi, de la 5-10 ani, cate 1 tableta de 3 ori pe zi, de la 10-14 ani, cate 2 tablete de 2 ori pe zi.
Adulti: cate 2 tablete, de 2-3 ori pe zi.
Forma de prezentare: 90 tablete.

6. Esenta naturala pentru slabit (tablete)

Banting vegetal essence

Cercetarile companiei in domeniul restabilirii metabolismului la persoanele supraponderate au favorizat crearea unui produs cu efecte  de  slabire  si  totodata  cu  un  continut  major de  nutrienti necesari organismului.

Compozitie:
I.Sucus (80mg): alga marina, care contine o cantitate echilibrata de vitamine: A, B, B2, B9, C; microelemente: crom, zinc, cupru, fier, magneziu, proteine vegetale. Este pretios deoarece contine iod si seleniu. Aceasta alga ajuta in: reducerea greutatii, schimburile de substante, marirea activitatii glandei tiroide, reglarea functionalitatii inimii, scaderea tensiunii arteriale, a nivelului colesterolului din sange, indepartarea migrenelor, insomniilor, eliminarea din organism a sarurilor metalelor grele, radionucleizilor, a disbacteriozei ;

II.Paducelul(8mg): micsoreaza nivelul colesterolului, mareste elasticitatea vaselor sangvine, imbunatateste activitatea miocardului, imbunatateste microcirculatia sangvina a creierului, mareste eficacitatea sucului gastric, regleaza somnul, antialergic, imbunatateste activitatea glandei tiroide ;

III.Radacina de brusture (80mg): imbunatateste activitatea splinei, mareste schimbul de substante in cazul bolilor reumatoide, podagra (guta), pietre la rinichi si bila, antiinflamator, imbunatateste starea pielii, elimina surplusul de bila ;

IV.Anizeta(50mg): este o planta care se gaseste in China si Vietnam. Se foloseste pentru imbunatatirea functionarii sistemului respirator,   tractului  digestiv,   pentru   stimularea   secretiei  laptelui, in bolile de rinichi (pietre), ca tonifiant al organismului;

V.Fenheli: este bogat in uleiuri, acid folic, calciu, magneziu, fier, zinc, seleniu, crom, potasiu.
Se foloseste in eliminarea balonarilor, tratarea bolilor de stomac, duoden, imbunatatirea digestiei, ameliorarea activitatii sistemului nervos, stimularea activitatii sexuale;

VI.Pectinele din mar (55mg)

VII.Fibrele vegetale. Stimuleaza digestia, ajuta la eliminarea maselor fecale, a toxinelor si impuritatilor din intestine, restabileste microflora intestinala ;

VIII.Fructodizaharide:  se obtin din radacini de cicoare; restabilesc microflora intestinala, maresc nivelul bifidobacteriilor.

Banting vegetal essence este indicat  in:
- diabet;
- boli reumatice : guta, poliartrita;
- bolile tractului digestiv: gastrite, colite, ulcer stomacal si duodenal, disbacterioza;
- bolile sistemului cardiovascular: hipertensiune, ateroscleroza;
- boli ale vezicii biliare, rinichi;
- boli ale pielii: psoriaz, dermatite, eczeme;
- insomnii;
- disfunctii ale glandei tiroide;
- boli ale sistemului respirator;
- intoxicatii alimentare acute.

Contraindicatii: nu exista.

Mod de administrare: comprimatele se iau inainte sau dupa masa, cu 150-200 ml de apa calduta la temperatura corpului.
In cosmetica: se faramiteaza 2 capsule, se dizolva in ceai, cat sa arate ca un gel consistent si se aplica pe fata, timp de 10-15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calda din abundenta.
Copii:  1 -3 ani, cate 1 /2 tableta pe zi, 3-7 ani, cate 1 tableta pe zi, 12 ani, cate 2 tablete pe zi.
Aduiti: cate 2 tablete, de 3 ori pe zi.
Durata tratamentului: 2-3 luni.
Forma de prezentare: 180 de comprimate.

7. Banting vegetal essence (praf)      

Esenta naturala pentru slabit

Proprietati: este un preparat pentru slabire si se foloseste concomitent cu Banting - tablete, produs anterior prezentat.

Compozitie:
I.Cicoriu (900 mg):  In Orient se foloseste ca tratament impotriva muscaturilor de sarpe, in combinatie cu uleiul de masline.
Imbunatateste fluiditatea bilei, elimina tusea, micsoreaza nivelul zaharului in  sange,  imbunatateste activitafea splinei, pancreasului, stomacului, este diuretic, imbunatateste schimbul de substante,   tonifica   pielea,   amelioreaza   functionarea   sistemului nervos central, amelioreaza pulsul inimii, mareste capacitatea de contractie/ dilatare a muschiului cardiac;

II.Ceaiul verde (420mg): contine vitaminele C, B1, B2, K, PP, microelemente precum Ca, Mg, Fe, Mo si altele;

III.Extract din prune (420mg): elimina colesterolul din organism, amelioreaza functiile ficatului, bilei, rinichilor, ajuta in schimbul de substante, imbunatateste activitatea sexuala la barbati, imbunatateste schimbul de substante in bolile reumatoide (guta), imbunatateste calitatea pieiii, normalizeaza functia pancreasului, elimina toxinele din organism;

IV.Anizeta (60mg)

V.Glucide
 Banting vegetal essence praf este indicat in:
- obezitate, celulita;
- bolile tractului digestiv: gastrite, colite;
- bolile sistemului cardiovascular: hipertensiune, ateroscleroza, aritmie;
- bolile aparatului respirator: astm bronsic, bronsita, pneumonie;
- bolile ficatului, vezicii biliare, rinichilor;
- reumatism, poliartrita, guta ;
- bolile pieiii: psoriaz, dermatita, eczeme, imbatranire prematura ;
- diabet.

Contraindicatii: nu exista.

Mod de administrare:

Continutul unui plic se dizolva in 100-150 ml apa calduta si se ia inainte de masa, cu 15 - 20 minute.
In cosmetica: continutui plicului se dizolva in putina apa calda si se aplica in locurile unde exista celulita, timp de 30 minute- 1 ora.
Dozaj: Copii : 7 - 14 ani, 1 /2 plic pe zi, de 2 ori pe saptamana ;
Adulti: 1 plic pe zi, de trei ori pe saptamana.
Pentru slabire: cate 1 plic de 2 ori pe zi, 2 zile pe saptamana sau un plic in fiecare zi.
Durata curei: 2-3 luni.
Forma de prezentare: cutie cu 12 plicuri.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Cum sa-ti cresti imunitatea in sezonul rece
Cum sa cresti imunitatea organismului in sezonul rece Cum sa-ti cresti imunitatea in sezonul rece Sezonul rece afecteaza in mod negativ imunitatea organismului si de aceea este important sa stim ce anume trebuie sa mancam pentru a ne feri de boli. In ultima vreme tot mai multi medici sustin ca cea mai buna cale de a ne proteja este prin intermedi
 
• Stiati ca cafeaua agraveaza bufeurile de caldura de la menopauza
Stiati ca cafeaua agraveaza bufeurile de caldura de la menopauza   Stiati ca cafeaua agraveaza bufeurile de caldura de la menopauza Doua treimi din femei au o senzatie de disconfort in timpul menopauzei, cum ar fi tulburarile de dispozitie, bufeurile de caldura sau durerile de cap. Doamnele trebuie sa stie si ca anumite alimente pot agrava aceste simptome
 
• Beneficiile consumului de apa
Beneficiile consumului de apa Beneficiile consumului de apa Apa este esentiala pentru toate functiile organismului. Pentru ca organismul tau sa fie hidratat si sa functioneze la capacitate maxima este bine sa bei zilnic intre 6-8 pahare cu apa plata. Potrivit expertilor obiceiul de a bea 6-8 pahare cu apa pe zi te poate scuti d
 
• Schimbati odihna pasiva cu cea activa
Schimbati odihna pasiva cu cea activa Schimbati odihna pasiva cu cea activa A ne odihni suficient si bine nu inseamna deloc a trandavi. Dimpotriva, o data numarul de ore de somn fiind asigurat, lancezeala si sedentarismul devin daunatoare; chiar daca dupa o munca fizica simtim ca am obosit, ne vom odihni mai bine, nu printr-un repau
 
• Schimbati odihna pasiva cu cea activa celei pasive
Schimbati odihna pasiva cu cea activa celei pasive Schimbati odihna pasiva cu cea activa celei pasive A ne odihni suficient si bine nu inseamna deloc a trandavi. Dimpotriva, o data numarul de ore de somn fiind asigurat, lancezeala si sedentarismul devin daunatoare; chiar daca dupa o munca fizica simtim ca am obosit, ne vom odihni mai bine, nu pr
 
Vezi toate stirile din categoria Stil de viata

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara