Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


preparate pentru regenerare

 

III.PREPARATE PENTRU REGENERARE
Stiinta medicala accepta teoria ca mecanismul principal implicat in imbatranirea si degradarea corpului uman este constituit din distrugerile provocate cumulativ de activitatea radicalilor liberi. Acestia sunt molecule instabile chimic, extrem de reactive, care ataca moleculele stabile din punct de vedere chimic pentru a-si reface configuratia, generand alti radicali liberi, adica reactii in lant. Ei sunt adeseori elemente secundare de metabolism, dar provin din apa, pesticide, aditivi chimici, mancarurile nesanatoase, semipreparate, aer poluat, precum si din multi alti factori nenaturali, asociati stilului de viata modern si care patrund in cele din urma in sistemul circulator, intoxicand progresiv organismul.
Prin aceasta reactie in lant, se distruge treptat matricea celulara, inhibandu-i functiile vitale, aducandu-i dezorganizare, boala, uzura premature. Un numar mare de radicali liberi genereaza probleme majore de sanatate: tumori canceroase, hipertensiune, crize cardiace, artrita, diabet, guta, reumatism, cataracta, alergii, imunitate scazuta, boli cronice si degenerative.
Radicalii liberi pot fi insa anulati prin introducerea in corp a unor substante care ii neutralizeaza prin echilibrarea sarcinilor electrice, numite antioxidanti. S-a demonstrat stiintific ca activitatea antioxidanta este intensificata de produsele naturiste, sucurile de legume si fructe, prin care se incetinesc procesele de imbatranire si se previn afectiunile degenerative, asociate oricarei varste, dar puternic sesizabila la varstele inaintate ca urmare a unui indelungat cumul, se readuce tineretea si se prelungeste viata. Includerea antioxidantilor in alimentatia zilnica sub forma de suplimente biologic active, sucuri de legume si fructe, optimizeaza sanatatea si diminutaza riscurile dezvoltarii multor boli.
Extraordinarele descoperiri stiintifice ale Corporatiei Tianshi vor revolutiona medicina secolului XXI spre multumirea milioanelor de oameni. Inceputul sec. XXI va constitui fara idoiala o etapa decisiva pentru corectarea  unor obiceiuri si deprinderi alimentare gresite, pentru dobandirea mai multe cunostinte despre modul corect de viata, in armonie cu natura si principiul sacru, astfel incat viata omului sa fie lunga, incarcata de bucurie si impliniri, daruire fata de semeni.
Corporatia  Tianshi   propune  pentru   starea  de  sanatate  a corpului nostru urmatorii antioxidanti :

1.Cordyceps
Compozitie:
- proteine, aminoacizi (25%) ;
- hidrocarbonati (26,9%) ;
- grasimi (8,4%J ;
- fibre brute (2%);
- cordicemina (7%) ;
- macroelemente(O,1%): potasiu, sodiu, calciu ;
- microelemente(O,1%): fier, magneziu;
- vitaminele(0,1%): E, D,A, K;
- peste 80 de fermenti (30,4 %).
Cu 1500 de ani in urma in muntii Tibetului a fost descoperita o ciuperca (Cordyceps). Legenda spune ca un cioban pascand animalele pe camp a observat ca ele deveneau mai energice, mai sanatoase dupa consumarea ciupercii.
Ulterior, despre aceasta ciuperca s-a interesat Curtea Imperiala si, studiindu-i calitatile, au inceput s-o foloseasca in tratarea membrilor familiei imperiale.
S-au obtinut rezultate deosebite in: restabilirea energiei vitale si insanatosirea corpului uman, restabilirea tineretii, ca tonifiant si oprirea imbatranirii, marirea functiei sexuale atat la barbati cat si la femei, tratarea impotentei, imbunatatirea memoriei, imbunatatirea somnului, restabilirea functiilor la: rinichi (insuficienta renala cronica), plamani (bronsita, astm bronsic), inima (aritmii, ischemie, insuficienta cardiaca), ficat (hepatite, ciroze), profilaxia si tratarea diabetului, aterosclerozei, tromboflebitei, prevenirea si tratarea bolilor imunitare, restabilirea rapida a bolnavilor.
Proprietatile Cordycepsului sunt atat de benefice in rezolvarea problemelor de sanatate incat la prima vedere par a nu fi reale, dar legenda este adevarata si acest fapt a fost demonstrat in  1 993, cand echipa de atletism a Chinei, la Campionatul Mondial din Germania, a cucerit 9 recorduri mondiale la intrecerile pe diferife distante, in urmatorul an, 1994, la Roma, au fost cucerite inca 5 recorduri mondiale. Recordul la 10.000 m a fost deposit cu 42 de secunde, la 3.000 m cu 10 secunde. Secretul acestor succese a fost nutritia corecta, imbogatita cu Cordyceps, care a marit rezistenta si energia sportivilor.
Din acel  moment savantii din  toata  lumea au inceput sa cerceteze Cordycepsul si au constatat ca el poate fi consumat de catre oricine, fiindca nu dauneaza sanatatii, ci dimpotriva, restabileste si regenereaza functiile fiziologice ale corpului uman, marindu-i rezistenta si restabilindu-i  energia  pierduta in timpul eforturilor fizice si intelectuale.    '
In  manuscrisele  din  China, Cordycepsul a  fost mentionat, prima data in  1082, iar descrierea proprietatilor lui intre 1590-1596. Retetele antice din China descriu acest preparat ca fiind folosit la curtile imperiale pentru tratarea rinichilor si a plamanilor, restabilirea functiilor fiziologice, marirea imunitatii, intinerirea si marirea activitatii sexuale.
Prin ce se explica aceste proprietati aproape magice ale Cordycepsului, ale acestei ciuperci ?
Codycepsis sinensis creste in muntii din China, aflati la o inatime de 3.000-5.000m, unde conditiile climatice sunt grele: temperatura medie anuala este cuprinsa intre - 0,2,- 0,8 grade Celsius, umiditatea 50-70%, ninge 140-286 de zile pe an, vara este foarte scurta si ploua mai tot timpul. Ca sa supravietuiasca ceva in asemenea conditii este nevoie sa fie acumulate cele mai puternice substante din acel mediu aspru. In timpul iernii, Cordycepsul traieste in pamant sub forma de cocon. Odata cu venirea verii, firisoarele coconului ies de sub pamant devenind pe deplin planta. Vara sporii estei ciuperci se imprastie prin forta vantului, se asaza pe larve de fluturi si isi incep existenta ca paraziti. Larva afectata se acopera cu pamant si dezvolta capacitati exceptionale de supravietuire hranindu-se cu rizomi de plante alpine: Polygonum Alpinum, Astragal, Ofiopogon.
In decursul celor doi ani de viata, in perioada existentei sub pamant, larva de cordyceps sufera indelung din cauza frigului, lipsei de oxigen, hranei. In timpul iernii atat de lungi, aceasta ciuperca foloseste substantele necesare supravietuirii din acel mediu ostil si, odata cu venirea verii, timp de 1 -2 luni, creste de la cativa milimetri pana la 1m. Aceasta ciuperca este bogata in substante nutritive cu componenti biologici activi caracteristici conditiilor de viata din munti.
In corpul ciupercii se gasesc peste 72 de microelemente, peste 80 de fermenti, aminoacizi, beta-caroten, vitaminele E, C, seleniu.
In organism Cordycepsul este absorbit in totalitate de celula, imbunatatindu-i energia si capacitatea de functionare.
Spectrul de actiune al Codycepsului este foarte larg: echilibreaza energetic Yin- Yang, mareste capacitatea de absorbtie a corpului la maximum, este antibiotic natural, dar fara efectele secundare binecunoscute, are actiune bacteriostatica asupra a zeci de bacterii printre care Pneumococul, Streptococul si Sfafilococul auriu, are actiune antiinflamatorie, fiind mai eficient decat Hidrocortizonul, mareste capacitatea de rezistenta a organismului la oboseala si la foamea de oxigen, creste capacitatea antioxidanta a celulelor, elimina din organism substantele toxice, inclusiv a preparatelor de sinteza, elimina efectele secundare al radio si chimioterapiei, imbunatateste activitatea plamanilor, ficatului, rinichilor, sistemului imunitar, imbunatateste schimbul de substante din organism, micsoreaza nivelul lipidelor, inclusiv al colosterolului, regleaza nivelul trombocitelor din sange, impiedica formarea cheagurilor de sange, luptand eficient impotriva trobloflebitei, regleaza  raportul  de calciu  si  fosfor din  sange,  actioneaza  ca antioxidant, dilata in masura moderata vasele de sange la inima si plamani, intinereste corpul fizic.
Cordycepsul este indicaf in:
- boli ale organelor respiratorii: bronsita, pneumonie, astm bronsic, emfizem pulmonar, tuberculoza ;
- boli ale sistemului cardiovascular: ateroscleroza, stenocardie, infarct miocardic;
- boli ale cailor urinare: cistita, pielonefrita, glomerulonefrita, colici renale s.a.;
- boli ale ficatului; hepatite, ciroze, steatoza ;
- boli ale sangelui: hemoragii, anemii, leucemii ;
- boli imunitare ;
- tumori maligne ale diferitor organe, chiar in ultimele stadii ale bolii, pentru suportarea mai usoara a radio si chimioterapiei ;
- pentru eliminarea activa din organism a substantelor toxice, in cazul intoxicatiilor alimentare sau a terapiei cu tratamente dure de sinteza ;
- in cazul transplantelor de organe, pentru reglarea capacitatii de adoptare a organului respectiv ;
- in cazul bolilor tesutului osos: artrita, poliartrita reumatoida, osteopenie, pondiloza cervicala,   osteoporoza,   artroza, radiculita, osteomielita fracturi ale tesutului osos ;
- imbatranire premature , situatii de stress ;
- eforturi fizice la sportivi, efort intelectual.
Mod de administrare: se foloseste in orele activitatii maximale ale organului afectat, iar in cazul profilaxiei, dimineata intre oreln 9-11 si seara intre orele 21 -23, in meridianul celor trei focare. Se ia cu un pahar de apa calda, la circa 35-40 de grade Celsius.
Dozaj: Copii: sub 5 ani - cate 1/2 capsula pe zi , profilactic; de la 5-10 ani, cate   1/2-1 capsula pe zi ;
       Adulti: 2-3 capsule pe zi ;
In cazul racelilor, gripei, anginei se folosesc in primele 3-4 zile la :
Copii : sub 5 ani, cate 1 -2 capsule pe zi ;de la 5-10 ani, cate - 2-3 capsule pe zi ;de la 10-14 ani, cate 4-5 capsule pe zi ;
Adulti: 2-3 capsule, de 4-5 ori pe zi.
Contraindicatii: nu se recomanda femeilor insarcinate sau in perioada de alaptare a copilului.
Forma de prezentare: flacon cu 100 de capsule.
  2. Holican - supliment revigorant
Suplimentul revigorant Holican este produs pe baza de extract din semintele strugurilor rosii.
Compozitie:
- reserveratrol (15,5%),
- vitamina C (0,1%),
- olegozaharide (84%),
- magneziu (0,4%).
Principalul ingredient al Holicanului sunt reserveratrolul si bioflavonizii. O capsula de Holican contine 2,5 mg reserveratrol, tot atat cat contine o sticla de vin rosu.
Proprietatile reserveratrolului:
Este antioxidantul natural cu o capacitate de actiune de 50 de ori mai mare ca vitamina E, de 20 de ori mai mare ca vitamina C, de 3-4 ori mai puternic decat vitamina A, seleniu si zinc ; regleaza nivelul colesterolului, lipidelor in sange; are efect anticancerigen ; micsoreaza cu 50% forta vitala a celulelor cancerigene, le inhiba si le elimina, stimuland concomitent inmultirea celulelelor sanatoase ; mentine nivelul si functionarea optima a trombocitelor; intareste peretii vaselor si capilarelor mentinand elasticitatea lor si asigurand circulatia libera   a sangelui; este antiinflamator; poseda efect cosmetic, intinerind  pielea, dandu-i elasticitate; efect antialergic; imbunatateste memoria; actioneaza antistress; micsoreaza nivelul zaharului in sange, este deosebit de activ in diabet; imbunatateste vederea; restabileste structura ADN-ului.
 Este indicat in:
- profilaxia si tratamentul bolilor de iradiere (radioterapie, chimioterapie) ;
- profilaxia si tratamentul bolilor cardiovasculare (atacurilor cerebrale, infarct, ateroscleroza);
- profilaxia si tratamentul varicelor;
- pentru imbunatatirea microcirculatiei sangvine in organe si tesuturi;
- profilaxia si tratarea bolilor maligne ;
- boli alergice ;
- boli ale ficatului, splinei, rinichilor, bilei ;
- boli ale sistemului respirator: bronsita, astm bronsic, TBC ;
- boli ale aparatului locomotor (pierderea elasticitatii si mobilitatii articulare) ;
- profilaxia si tratamentul retinopatiilor ;
- stagnarea proceselor de imbatranire ;
- este indicat in cazul efortului fizic, intelectual.
Mod de administrare: se foloseste in timpul activitatii maxime a   meridianului   organului   respectiv   sau   in   meridianul   triplului incalzitor. Capsulele se iau cu un pahar de apa calduta, la circa 35-40 grade Celsius.
Dozaj: Copii : 10-14 ani, cate 1/2 -1 capsula pe zi ;
        Adulti : profilaxie, 1 capsula pe zi ; pentru tratarea bolilor, se folosesc in medie 1 -6 capsule pe zi.
Contraindicatii: copiilor pana la 1 4 ani, cu precautii femeiloi gravide sau care alapteaza.

    3.Ican-capsule benefice sanatatii
Compozitie:
 I.Beta - caroten (87,5%), antioxidant natural :
- stimuleaza marirea imunitatii, micsoreaza durata bolii; are actiune benefica in regenerarea tesutului epitelic; imbunatateste starea pielii, parului, unghiilor; mareste viteza de cicatrizare a ranilor; intareste dintii, tesutul osos caruia ii stimuleaza cresterea; preintampina dezvoltarea maladiilor canceroase; micsoreaza riscul aparitiei bolilor cardiovasculare; imbunatateste actiunea hormonilor sexuali, micsoreaza disfunctiile in timpul menopauzei; are actiune benefica asupra glandei tiroide si suprarenale; protejeaza impotriva radiatiilor; favorizeaza dezvoltarea normala a fatului.
 II.Ginostema Pentafilum (7,5%): este o liana care creste in munti, unde tot timpul este ceata. Frunzele acestei plante contin peste 84 de saponine (in comparatie cu ginsengul care contine 20-25, de saponine). In China Antica pe timpul secetei, aceasta planta se folosea ca aliment si se numea "planta supravietuirii".
 Se foloseste in:
- procesele inflamatorii;
- micsorarea temperaturii corpului;
- intoxicatii alimentare, pentru neutralizarea substantelor nocive;
- reducerea proceselor de imbatranire, marirea imunitatii si tonifierea organismului;
- inhibarea radicalilor liberi si eliminarea lor din organism, cu protejarea celulelor sanatoase;
- marirea capacitatii de functionare a rinichilor, ficatului, organelor sexuale;
- micsorarea nivelului de zahar din sange ;
- imbunatatirea schimbului de substante;
- imbunatatirea activitatii creierului.
  III.Vitamina C (2%): mareste eficacitatea beta-carotenului este antioxidant, regenereaza tesuturile, cicatrizeaza ranile, intareste elasticitatea capilarelor, mareste imunitatea, imbunatateste vederea, este eficient in mentinerea sanatoasa a dintilor, cartilajelor, parului, micsoreaza nivelul colesterolului, impiedica formarea tromboflebitei.
 IV. Teopolifenol (2,5%) : se gaseste in ceaiul verde. Activeaza si imbunatateste schimbul de substante, mareste imunitatea, reduce procesul de imbatranire, preintampina ateroscleroza si formarea trombozelor, mareste oxigenarea celulelor, actioneaza ca antioxidant.
 V. Microelemente (0.5%)
  Icanul esfe indicat in:
- procesele de intinerire si revitalizare generala a corpului ;
- stari de oboseala cronica;
- marirea rezistentei la sportivi ;
- intoxicatii alimentare ;
- profilaxia bolilor maligne, micsorarea efectelor secundare a radio si chimioterapiei ;
- diabet ;
- boli ale ficatului, hepatite, ciroze, steatoza ;
- distunctii ale organelor sexuale (impotenta, frigiditate) ;
- boli renale ;
- boli ale pielii, psoriazis ;
- boli ale sistemului cardiovascular, afteroscleroza, aritmie ;
- tratarea ulcerelor duodenale si stomacale ;
- boli ale aparatului locomotor, artrite.
    Mod de administrare:
  Fiind un preparat tonifiant este bine sa fie consumat inainte de orele 18, in meridianele sfomacului 7-9, inimii 11-13, vezicii urinare 15-17.
  Dozaj: Copii: Tnfre 10-14 ani, cate 1 capsula pe zi ;
        Adulti: prima saptamana, cate 1 capsula pe zi ;a 2-a saptamana, cate 1 capsula, de 2 ori pe zi ; a 3-a saptamana, cate 1 capsula, de 3 ori pe zi.         Contraindicatii: cu precautie la persoanele cu tensiune mare;, copiilor sub 10 ani, in timpul sarcinii, adultilor cu varsfa pesfe 60 de ani.
        Forma de prezentare: cutie cu 150 de capsule.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• Ceaiuri vitaminizante
Ceaiurile de fructe sunt bogate in vitamina C, adica antioxidantul care iti intareste sistemul imunitar. Pe langa continutul de vitamine, acestea au ingrediente care iti dau un plus de energie, mai ales daca sunt consumate de la prima ora a diminetii. Iata cateva ceaiuri vitaminizante: 1.
 
• Racoltarea plantelor medicinale
Racoltarea plantelor medicinale Racoltarea plantelor medicinale Uneltele necesare culegatorului de plante medicinale sunt foarte simple. El va folosi in acest scop pentru taierea ierburilor si florilor foarfece de iarba, secera sau foarfece de tuns oile, iar pentru ramuri sau tulpini lemnoase subtiri, foarfecele de vie, cutitu
 
• Graviola un fruct miraculos pentru sanatate
Graviola un fruct miraculos pentru sanatate  Graviola un fruct miraculos pentru sanatate Graviola este un copac vesnic verde ce creste in regiunile tropicale. Acesta produce un fruct lung, verde, cu tepi, cunoscut sub numele de Guanabana in limba spaniola sau Soursop in engleza, care se pare ca distruge celulele canceroase. In 1976, In
 
• Agaricus Blazei Murill
Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill Agaricus Blazei Murill este o astfel de ciuperca, foarte delicata, ce are nevoie de o multime de factori de mediu pentru a creste. Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei. Conditiile de crestere ale acestei ciuperci sunt, p
 
• Tamaia un bun expectorant
Tamaia un bun expectorant Tamaia, un bun expectorant Rasina de tamaie are un efect benefic asupra mucoaselor si este un bun expectorant. Fiind antimicrobiana, tamaia este eficienta in tratamentul tusei, astmului, tuberculozei si insuficientei respiratorii deoarece favorizeaza eliminarea mucusului si elibereaza caile respira
 
Vezi toate stirile din categoria Plante medicinale

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara