Contactati-ne:
0724.885.715
0724.885.715
0730.514.767
 
Cosul tau (0 produse)
Nu aveti niciun produs in cos.
 


Reduceri Newsletter Ajutor
   
Ekilibrium logo
home   •Clasificare produse   •Stiri   •Video   Oferte speciale    
Contact
Promotiile saptamanii
Comanda rapida    
Pachete
Cosmetice Bio
Produse
APARATE
Clasificare Produse
CARTI, CD-uri, DVD-uri
Igiena Personala
Tratamente
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Produse Bio
Pentru Copii
Produse Barbati
REGIM DE INGRASARE
Bucatarie
Diverse
Aparatura medicala
Dispozitive
Electrocasnice
Apicole
Sport
Ceaiuri
Unguente
Antistres
Uleiuri
Siropuri
Imunitate
Cosmetice
Love Sex
Mese de masaj


urmeaza schimbarea polilor planetari

 
urmeaza schimbarea polilor planetari


Pe masura ce ne apropiem de luna decembrie 2012, are loc o colosala convergenta a transformarilor ce vor constitui baza constructiei unei noi societati. Prin urmare, umanitatea va continua sa existe, dar intr-un alt mod decat pana acum. Structurile materiale si cele bazate pe idei materialiste se vor transforma din temelii, ceea ce va da posibilitatea oamenilor sa devina mult mai senzitivi si mai profunzi in perceptii si in judecata lucrurilor.

Traditia mayasa afirma ca actualmente noi traim in mijlocul celei mai importante ere a calendarelor si profetiilor mayase. Toate profetiile lumii si toate traditiile converg spre aceasta perioada dificila si extrem de complexa, pe care o traim în prezent. Idealul spiritual al vremurilor actuale este acela al actiunii divin integrate si armonioase.

Citirea si interpretarea calendarelor mayase de catre cercetatori a fost în mare parte eronata pana în prezent. Întelegerea sistemelor complicate ale timpului, a succesiunii erelor si a ciclurilor, precum si intuirea semnificatiilor lor reale este incompleta. Civilizatia Maya a structurat 17 calendare diferite (unele dintre ele expunand cu mare acuratete curgerea timpului pentru o perioada mai mare de zece milioane de ani) si tocmai de aceea cuprinderea lor este vasta, dificila si sofisticata.

In conformitate cu traditia mayasa autentica, pe data de 21 decembrie 2012 totul se va transforma si lumea va intra atunci într-un nou ciclu major, al celui de al Cincilea Soare. Acel moment va semnifica începutul unei ere al carui start va fi dat de intersectia meridianului solar cu planul ecuatorial al galaxiei; axa Pamantului se va alinia atunci cu centrul galaxiei noastre. Astfel, la rasaritul zilei de 21 decembrie 2012, pentru prima data în ultimii 26 000 de ani, Soarele va lumina intersectia dintre planul ecliptic al sistemului nostru solar si planul eclipticii întregii galaxii. În conformitate cu tradisia ezoterica mayasa, aceasta intersectie este considerata a fi sacra si totodata fundamentala pentru evolutia viitoare a umanitatii.

Alinierea axei Pamantului in acea zi cu centrul galaxiei va deschide un canal foarte important de energie ce va inunda atunci planeta, patrunzand pe la poli si raspandindu-se mai apoi radial pe întreaga ei suprafata.

Aceasta va conduce implicit la o purificare masiva a tuturor structurilor, atat de la suprafata Pamantului cat si din interiorul sau, prin cresterea substantiala a frecventei de vibratie. De fapt, acest proces care va deveni foarte intens a început deja de multe luni si se va accelera continuu in perioada urmatoare, pe masura ce ne apropiem tot mai mult de data solstitiului de iarna.

Pentru a realiza o transformare majora a fiintei noastre si a intregii planete (presupunand ca ea nu va fi distrusa într-o masura prea mare pana atunci) este insa necesar sa transformam mai intai fortele si energiile enorme care se opun cresterii nivelului de vibratie al constiintei omenirii, care ii blocheaza progresul si evolutia spirituala.                          
Strategia reala ce trebuie urmata pentru indepartarea intunericului din lume este aceea prin care raul este confruntat cu simplitatea luminoasa si puritatea inimii, pentru ca aceste doua elemente, reunite în sentimentul de iubire profunda, conduc la unitatea de constiinta ce reprezinta conceptul fundamental pentru societatea omeneasca viitoare.

Ceea ce s-a spus ca va fi, se va implini fara dar si poate. Insa felul in care se va realiza transformarea, care in aceasta faza critica de tranzitie semnifica de fapt o crancena lupta intre bine si rau, depinde in mare masura de atitudinea si de actiunile noastre, de felul în care noi le faptuim.

Aceasta va determina intensitatea evenimentelor la nivel planetar cu care ne vom confrunta, daca ele vor fi mai blande sau, dimpotriva, daca vor fi dure. Tocmai de aceea contributia noastra este foarte importanta, pentru ca alegerile pe care le facem, modul nostru de gandire si mobilizarea în sensul determinarii modificarilor de regim si de actiune politica vor contribui decisiv la orientarea evenimentelor viitoare pe o panta mai usoara sau mai abrupta de transformare a planetei si a omenirii la nivel de constiinta.

In aceasta privinta, opiniile par sa fie convergente, cel putin in directia fenomenelor care se vor petrece. Este vorba despre un sfarsit de ciclu, de niste transformari radicale la nivel planetar, de o translatie a constiintei pe un nivel superior de vibratie.Aceste transformari sunt normale si totodata necesare pentru realizarea translatiei la o frecventa superioara de vibratie a constiintei si a materiei. Prin urmare, este vorba despre o evolutie, chiar daca majoritatea oamenilor au tendinta sa fie cuprinsi de frica atunci cand aud sau citesc despre posibilitatea manifestarii unor astfel de evenimente dure la nivel planetar.

Pamantul a fost si este teatrul unor interese si operatiuni cosmice foarte complexe, cu nenumarate intruziuni si modificari de situatie; diversitatea lui extraordinara la toate nivelele existentei contribuie la complicarea situatiei, care este dictata de cumulul karmic. Mai mult decat atat, asa dupa cum am amintit în unul dintre articolele precedente, sfarsitul ciclului precesional de 26 000 de ani al Pamantului coincide cu realizarea unui salt galactic de 108 milioane de ani si aceasta suprapunere a unor cicluri cosmice foarte importante este in masura sa accentueze foarte mult atat natura, cat si intensitatea transformarilor.Totusi, multe dintre aceste evenimente (care adeseori în istoria planetei si a omenirii au purtat emblema unor mari cataclisme) nu se vor mai petrece sau cel putin nu vor mai avea loc la acelasi nivel de intensitate. In legatura cu aceasta, Tolec (care este reprezentantul de pe Pamant al Consiliului Andromeda) afirma ca acest sfarsit de cicluri va include multe cutremure (deja numarul lor a crescut semnificativ, mai ales în ultimele luni), iar anul 2013 va implica cel mai probabil si alte tipuri de manifestari geodezice generate de eruptii vulcanice si de reajustarea placilor tectonice prin schimbarea pozitiei lor relative. In plus, va avea loc si o asa-zisa schimbare a polilor magnetici ai Pamantului, care însa nu va influensa negativ viata de la suprafata planetei.

Mark Kimmel - care este un channeler pentru mesajele venind de la reprezentantii uneia dintre civilizatiile ET benefice, membra în Consiliul Andromeda, ce sunt prezenti de 70 de ani în sistemul nostru solar la bordul unei imense biosfere (nava-mama) numita Athabantian, pentru a contribui astfel la ajutorul acordat Pamantului în aceasta perioada de trecere la o frecventa de vibratie superioara în Manifestare - afirma ca înclinarea actuala de 23,5 grade a axei planetei noastre va dispare, ceea ce va determina dupa aceea un climat temperat de tip mediteranean pe întreaga planeta; cu alte cuvinte, de atunci inainte nu vor mai exista anotimpuri, iar clima va mereu blanda si perfecta pentru evolutia spirituala.

Chiar daca manifestarea evenimentelor catastrofice la nivel planetar reprezinta in continuare o posibilitate pentru planeta noastra, totusi ele sunt foarte mult diminuate printr-o atenta si continua monitorizare si interventie energetica armonioasa a civilizatiilor ET benefice (mai ales a celor din Consiliul Andromeda), astfel încat sa fie cu mult mai slabe ca intensitate decat situatia în care aceste interventii nu ar fi existat.

De la începutul lui 2014 se poate spune ca Pamantul va vibra la o frecventa diferita, mult superioara fata de cea actuala. Pana atunci, practic toate institutiile umane, asa cum le cunoastem noi în prezent, vor disparea, facand loc unui nou tip de organizare sociala, politica, economica si administrativa. Nu se poate prezice cu exactitate cum va fi acest sistem, deoarece oamenii vor fi cei care vor alege cum sa arate el si cum sa se organizeze în viitor.

In orice caz, va fi nevoie de cel putin 10-12 ani pentru a se ajunge la economia bazata pe comunitati mici ce vor colabora si se vor ajuta între ele. Mai apoi societatea umana va renunta gradat la folosirea banilor si in cele din urma acestia vor disparea definitiv din viata oamenilor, asa cum este de altfel situatia pe multe alte planete cu o civilizatie avansata din galaxia noastra. În luna octombrie 2011 Pamantul a inceput sa fie infuzat de energia care este specifica vibratiei 4D; aceasta saturatie a crescut gradat pana în prezent si va atinge un maxim in timpul perioadei solstitiului de iarna (21 decembrie 2012), pana în luna martie 2013, cand se presupune ca va începe rotatia finala a crustei planetare de la orientarea actuala pe directia Est/Vest catre orientarea pe directia Nord/Sud.

Reasezarea scoartei Pamantului va continua pe parcursul anului 2013 si, in principiu, se va stabiliza între sfarsitul lunii octombrie 2013 si luna decembrie 2013. Prin urmare, din punct de vedere oficial, am putea spune ca viata în cea de a patra dimensiune (4D) începe în ianuarie 2014. Pe suprafata de atunci a Pamantului vor exista de asemenea si mici zone în care vor trai fiinte ce au ascensionat deja în a cincea dimensiune (5D).

Odata ce Pamantul incepe sa vibreze la frecventa 4D, fiintele de la suprafata lui vor fi si ele de asemenea transformate în totalitate. Structura celulara actuala a trupului din planul fizic (3D), care vibreaza la o frecventa mica, generand materia grosiera, densa, se va converti la o frecventa de vibratie considerabil mai înalta si mai rapida, ce este caracteristica dimensiunii 4D.
Astfel, nucleul fiecarei celule 3D va fi infuzat de lumina si energie radianta tot mai rafinata; în fazele superioare de progres în ceea ce priveste ascensiunea în 4D a fiintei, noua structura celulara a trupului va deveni cristalina, adica va fi alcatuita din molecule cristaline.

Majoritatea fiintelor umane care vor ascensiona în aceasta dimensiune vor deveni atunci mai inalte, iar trupul lor va cantari mai putin, deoarece densitatea lui va fi mai mica (materia va fi mai putin grosiera); de asemenea, el va deveni cumva translucid, întrucat structura lui va fi atunci cristalina, bazata nu pe materia organica opaca ce are la baza carbonul, ci pe materia cristalina transparenta, ce are la baza siliciul.

De asemenea, oamenii vor începe sa manifeste gradat o serie de abilitati pe care nu le-au experimentat niciodata pana atunci, care includ: telepatia, telekinezia, teleportarea si levitatia. Cu toate acestea, mai întai de toate ei vor începe sa învete despre realitatea naturii lor spirituale, despre suflet si despre constiinta divina care îi caracterizeaza in esenta.

Astfel, viata în 4D se va caracteriza printr-o viziune eminamente spirituala asupra lucrurilor, printr-o capacitate extraordinara de memorare, prin clarviziune si prin relasii interumane mult mai profunde si armonioase. Acest gen de transformare spirituala extraordinara se va extinde la nivelul întregului sistem solar.

Moartea, asa cum o cunoastem noi acum in planul fizic (ce survine odata cu parasirea trupului fizic) nu va mai exista în 4D si cu atat mai putin in 5D. In general vorbind, durata vietii în 4D va fi cuprinsa între 5-6000 de ani si 10 000 de ani. Totusi, odata patrunsi în dimensiunea 4D, perceptia si masurarea timpului se va modifica si ea.

Propriu-zis, o fiinta din 4D nu mai moare; în anumite cazuri ea poate sa solicite extinctia prin resorbtie totala în Sursa Suprema, însa aceasta se petrece foarte rar. În general vorbind, dupa ce fiinta traieste 6-10 000 de ani, acumuland o experienta vasta, vine un timp cand ea începe sa simta ca a învatat si a contribuit suficient de mult la progresul societatii; apoi, atunci cand momentul se împlineste si rezonanta este cea mai buna, fiinta respectiva alege simplu sa tranziteze în cea de a cincea dimensiune (5D), care implica o frecventa de vibratie putin mai înalta decat cea din 4D. În felul acesta se poate spune ca ea tranziteaza perfect constient, dar nu moare. Odata cu apropierea de momentul tranzitiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de asteptat ca liniile de camp magnetic ale Pamantului sa scada atat de mult în intensitate, încat la un moment dat va exista o scurta perioada de hiatus în care campul magnetic al planetei va fi practic nul. In aceste conditii, este posibil ca unele obiecte si substante solide sa capete proprietati stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea între moleculele si atomii lor va slabi atunci mult în lipsa campului magnetic ce le susinea si le conferea impresia de soliditate); acest lucru a fost deja demonstrat în laboratoare stiintifice. În acest proces, cheia o reprezinta interactiunea dintre campurile magnetic si cel electromagnetic, atat la nivel fizic cat si la nivel ezoteric.De pilda, campul magnetic este cel care, pe un anumit nivel al fiintei, face posibila identitatea noastra si ceea ce noi stim si credem despre noi, fiind intrinsec legat de procesul unei anumite zone a memoriei. Mai mult decat atat, campul magnetic afecteaza corpul emotional al fiintei si aici putem face corelatia cu actiunea specifica a Lunii pline. Asa dupa cum se stie, statistic vorbind s-a observat ca în marile orase perioada de luna plina înregistreaza o crestere a fenomenului infractional.

Aceasta se datoreaza faptului ca luna plina tinde sa provoace în mod ciclic (datorita influentei ei gravitationale asupra Pamantului) o unda sau un val in campul magnetic al planetei noastre, iar aceasta perturbare este de obicei suficienta pentru a provoca o supraîncarcare a tensiunii emotionale, mai ales la fiintele care sunt sensibile la influentele exterioare.

Fluctuatia campului magnetic terestru (care a devenit din ce in ce mai mare in ultimele sase luni, în paralel cu scaderea lui in intensitate) este de natura sa determine de asemenea comportamente iesite din comun ale fiintelor umane si, întrucat acest fenomen se va accentua tot mai mult în saptamanile si lunile care vor urma, el va conduce gradat la colapsul tuturor structurilor actuale din viata societatii, pentru ca atunci ele nu mai au sustinere si nu se vor mai afla în echilibru.

Cele mai multe întrebari pe care oamenii le pun în legatura cu momentul ascensiunii din decembrie 2012 se refera la campul magnetic al Pamantului si mai ales la ce ar trebui sa faca ei pentru a se proteja de eventuale influente nocive, pentru a putea ascensiona în dimensiunea 4D. Initiatul si totodata specialistul în misterele traditiei mayase, Drunvalo Melchizedec, recomanda pentru acest moment extrem de important al evolutiei personale utilizarea asa-numitului vehicul de lumina al fiintei, cunoscut sub numele de merkaba.

Acest vehicul subtil protejeaza fiinta din punct de vedere fizic, psihic si mental (conservand si memoria sa în timpul evenimentului respectiv) atunci cand campul magnetic al Pamantului va colapsa (pentru a se realiza astfel schimbarea polilor magnetici).

Intr-un anume fel, putem spune ca suntem cu totii conectati la planeta pe care locuim, ca la un computer central; fara protectia acestui vehicul de lumina (merkaba) creierul nostru - care într-o anumita masura poate fi comparat cu unul dintre hard disk-urile computerului central - ar putea sa nu fie suficient de pregatit pentru a sustine experienta respectiva si atunci el va rata momentul ascensiunii, cand campul magnetic al planetei va deveni zero pentru o scurta perioada de timp. De pilda, fara folosirea vehiculului de lumina (merkaba) nu vom putea sa ne reamintim mai nimic din ceea ce s-a petrecut în perioada respectiva de hiatus.

Aspectul fluctuatiilor ingrijoratoare ale campului magnetic terestru au inceput sa-i preocupe pe oamenii de stiinta inca de acum aproape 10 ani; in 2003 ei s-au reunit pentru a avea o prima runda de convorbiri pe aceasta tema, constatandu-se ca în ultimii 2000 de ani campul magnetic a slabit. In ultimii 100 de ani aceasta diminuare s-a accentuat, iar în ultimii 45 de ani campul magnetic terestru a devenit alarmant de slab, astfel încat datele astronomice pentru zborurile cosmice si cele aeriene au trebuit sa fie modificate, pentru ca polul nord magnetic nu mai era acolo unde ar fi trebuit sa fie. Practic vorbind, in prezent polul nord magnetic se deplaseaza cu aproximativ 65-70 de kilometri pe an catre Siberia.Aceasta este si explicatia pentru anomaliile înregistrate în zborurile si orientarea pasarilor migratoare sau ale animalelor marine (in special ale cetaceelor). Asa dupa cum se stie, dezorientarea lor a condus de-a lungul timpului la decesul unui mare numar dintre aceste animale.

De pilda, balenele foloseau de foarte mult timp liniile de camp magnetic terestru pentru a se orienta, insa în ultimii 45 de ani aceste linii de forta la nivel terestru s-au modificat atat de mult încat balenele nu le mai urmeaza de-a lungul coastei continentului, ci sunt directionate spre uscat; astfel, ele pur si simplu esueaza pe tarm.

Unele dintre balene se întorc cativa zeci de km în ocean si reiau orientarea dupa liniile respective, dar în final ajung tot pe uscat.

O alta mentiune stiintifica importanta este ca anul acesta soarele a rasarit în Groenlanda cu doua zile mai devreme, ceea ce reprezinta o severa si foarte rapida modificare a starii de lucruri care dura de milenii.

Deloc întamplator, in aceasta vara - într-un mod cu totul neasteptat si chiar halucinant pentru oamenii de stiinta contemporani - calota de gheata a Groenlandei (care în mod obisnuit se topea în proportie de aproximativ 50% pe timpul verii) s-a topit in proportie de 97% in doar patru zile.

Mayasii si indienii Hopi converg în profetiile lor, spunand ca ceea ce se va petrece anul acesta nu s-a mai petrecut nicicand în istoria umanitatii si a acestei planete. Nu va fi vorba doar despre o repozitionare a polilor magnetici, ce va duce mai apoi chiar la o schimbare fizica a polilor; pentru mayasi acesta reprezinta un aspect mai putin important.

Partea cu adevarat importanta a transformarilor care vor avea loc va fi legata de ascensiunea în frecventa de vibratie a constiintei fiintelor umane. Practic vorbind, mayasii afirma fara echivoc ca, dupa schimbarea polilor va exista o transformare asociata cu aceasta modificare a campului magnetic terestru, care va determina felul în care umanitatea va vedea si va interpreta realitatea inconjuratoare, in sensul ca de atunci înainte lumea va fi perceputa într-un mod complet diferit fata de felul în care este ea înteleasa in prezent.

Tot mayasii afirma ca intr-un timp scurt, cei care vor reusi sa realizeze aceasta translatie vor deveni fiinte care nu vor mai avea practic legatura cu planul fizic; desi oamenii vor arata la fel, felul în care vor percepe lumea va fi atat de diferit, încat aceasta va duce la o completa transformare a umanitatii.

Inteleptii mayasi afirma ca prima translatie ce va defini procesul general de ascensiune spirituala a omenirii va avea loc într-un interval de aproximativ 30 de ore, însa ei nu pot preciza cat anume va dura transformarea completa a fiintei si trecerea ei în 4D, deoarece acesta pare sa fie un proces eminamente individual. Totusi, mayasii avanseaza ideea ca aceasta trecere se va implini pana in luna ianuarie 2016.

21 decembrie reprezinta data la care Pamantul, Soarele si Centrul Galaxiei noastre sunt perfect aliniate. In prezent, se pare ca atat Vaticanul - care este deja zguduit de imense scandaluri si actiuni de audit din partea Politiei si celorlalte institutii abilitate în acest sens - cat si lumea stiintifica încep sa realizeze importanta stiintei si a cunoasterii stravechi mayase. În acest scop, se fac deja aranjamentele necesare pentru cea mai mare transmisie mondiala prin mass-media, care va fi realizata de Consiliul Mayas al Inteleptilor.

Aceasta se va petrece la data de 21 decembrie 2012 si va intruni o audienta de aproximativ 2,5 miliarde de oameni, deci mai mult de o treime din populatia Pamantului. Atunci cand Vaticanul a aflat ca înteleptii mayasi vor intra în posesia celei mai importante carti a stiintei lor, care era considerata demult distrusa sau definitiv pierduta, carte despre care se stie ca poate lamuri toate aspectele profetice în legatura cu marea ascensiune a omenirii ce urmeaza sa aiba loc peste foarte putin timp, Papa si cardinalii sai de la Vatican au facut presiuni enorme asupra guvernului mexican, pentru ca înteleptii din Consiliul mayas sa nu aiba acces la aceasta carte fundamentala a propriei lor traditii. Ca urmare, guvernul mexican a dat o lege care interzice Consiliului Director al mayasilor sa realizeze ceremonii în templele de pe teritoriul Mexicului, la data de 21 decembrie 2012.

Revenind la aspectele practice ce pot avea loc în momentul ascensiunii, ne putem astepta, asa dupa cum am aratat, ca timp de aproximativ trei zile si jumatate în preajma lui 21 decembrie 2012, campul magnetic terestru sa devina nul. Procesul de realizare a translatiei în frecventa de vibratie a celei de a patra dimensiuni (4D) - care de obicei este corelat cu schimbarea polilor magnetici - începe cu aproximativ sase ore înainte de acest eveniment.

Translatia constiintei individuale la noua frecventa de vibratie poate sa aiba loc fie înainte, fie dupa realizarea schimbarii polilor magnetici. De obicei, cele doua procese (al translatiei constiintei si al schimbarii polilor magnetici) se petrec simultan.

Cele cinci sau sase ore înainte de translatia dimensionala vor fi caracterizate de anumite fenomene vizuale foarte speciale, deoarece atunci va avea loc suprapunerea pentru o scurta perioada de timp a dimensiunii fizice (3D) cu a patra dimensiune (4D). Constiinta noastra fizica (3D) va începe sa se "disipe" tot mai mult, translatand astfel în cea de a patra dimensiune (4D).

Materialele sintetice (care nu exista în mod natural pe Pamant) vor începe sa dispara într-un mod care la început ni se va parea uluitor, în functie de materia din care sunt alcatuite. Totusi, trebuie sa precizam faptul ca ele nu vor disparea toate deodata. Atunci cand structura energetica a constiintei planului fizic (3D) începe sa dispara (simultan cu colapsul campului magnetic terestru), obiectele care sunt realizate din materiale sintetice vor începe si ele sa dispara gradat în aceeasi perioada de timp.

Schimbarea polilor, a retelei energetice a Pamantului si colapsul campului magnetic terestru s-au petrecut ciclic de-a lungul istoriei planetei; aceasta este explicatia (pe langa cea a degradarii în timp) pentru care arheologii nu au putut gasi obiecte manufacturate de vechile civilizatii (unele dintre ele cu mult mai avansate decat cea din prezent), ci doar obiecte din piatra, lemn ori din aliaje de metale obisnuite.

Straniile fenomene care vor avea loc odata cu momentul ascensiunii in 4D ar putea sa-i faca pe multi sa intre în panica, deoarece ei nu ar întelege de fapt ce se petrece în acele momente. In realitate, acesta este un proces natural, chiar stiintific am putea spune, care se petrece dupa niste legi bine stabilite. Sugestia noastra este ca în timpul tranzitiei sa urmarim sa fim într-un loc în natura si nu in interiorul unei structuri artificiale.

Printre altele, acesta este unul dintre motivele pentru care civilizatiile antice si cele extraterestre au construit edificii extraordinare din materiale naturale (îndeosebi din piatra), ce au ramas astfel nealterate chiar si dupa trecerea unui întreg ciclu precesional.Simultan cu disparitia gradata a unor obiecte din dimensiunea fizica (3D) vom observa aparitia gradata a unor obiecte din a patra dimensiune (4D). Astfel, atunci vom vedea anumite obiecte care par sa nu se integreze (mai ales din punctul de vedere al culorii) în dimensiunea fizica (3D) cu care eram obisnuiti.

Acele obiecte pot sa produca un impact puternic în mintea majoritatii fiintelor umane, care nu este pregatita sa înteleaga astfel de fenomene ce sunt totusi firesti si chiar naturale în acele conditii.

Pentru cei care nu se vor simti atunci suficient de pregatiti sa înteleaga ce se petrece de fapt în jurul lor, sfatul nostru este acela de a ramane calmi, focalizati si de a nu privi sau atinge obiectele din 4D care vor începe sa apara în jurul lor, deoarece intr-un astfel de caz trecerea în dimensiunea 4D se va face destul de repede, aproape brusc.

Pentru a putea suporta acel proces de tranzitie foarte rapida, fiinta trebuie sa fie bine pregatita si cu o structura fizica si subtila suficient de pura. Totusi, daca starea generala a fiintei umane respective va fi în acele momente calma si centrata, ea va putea privi un timp la obiectele ce apar din 4D, însa nu pentru mult timp, deoarece pentru cei care nu sunt obisnuiti cu astfel de manifestari energetice ale realitatilor superioare, efectul poate fi chiar hipnotic.

Îndata ce se va intra în perioada de resetare a campului magnetic al planetei (cu alte cuvinte, atunci cand se va realiza colapsul total al campului magnetic terestru), este posibil ca spatiul inconjurator sa devina intunecat si chiar complet obscur, iar dimensiunea fizica (3D) sa fie pentru totdeauna transcensa.

Ce se va petrece atunci cu cei mai multi oameni care se vor afla pe suprafata planetei noastre? Cel mai probabil, ei vor adormi si vor continua sa doarma pe parcursul întregii perioade, adica 3-4 zile. Daca fiinta reuseste totusi sa se mentina treaza în acel interval de timp, ea va trebui sa fie constienta ca tot ceea ce va gandi în acele momente, se va realiza.

Trebuie sa întelegem ca ceea ce se va petrece efectiv atunci reprezinta un fel de nastere a noastra în cea de a patra dimensiune (4D); procesul este natural si are loc aproape automat, însa frica poate sa constituie un obstacol major pentru majoritatea fiintelor umane din 3D, care nu au înca nivelul suficient de întelegere a acelei realitati (4D).Pe masura ce patrundem tot mai mult in dimensiunea a patra (4D), lumea noastra începe sa fie infuzata din nou cu lumina. Pentru multi, mediul în care ne aflam atunci va parea ca este un loc cu totul nou, desi oarecum acelasi; toate culorile, formele si modul în care simtim obiectele din jur va fi altul decat în lumea fizica, pe care tocmai am parasit-o definitiv.

Desigur, majoritatea lucrurilor si chiar a conceptelor va ramane la fel ca în dimensiunea 3D, insa cu toate acestea lumea va fi complet diferita. Chiar daca forma fizica a obiectelor si a trupului nostru va fi aceeasi, structura atomica a organismului va fi aproape în întregime transformata, deoarece cea mai mare parte a densitatii care era specifica dimensiunii fizice (3D) a fost deja convertita în energie, iar structurile atomice si moleculare care formeaza trupurile noastre vor fi atunci mult mai rarefiate.

Trupurile noastre vor fi deja în mare parte energetice, însa cei mai multi nu vor realiza acest lucru, cel putin într-o prima faza a integrarii lor în dimensiunea 4D.

Chiar daca o serie întreaga de elemente vor avea loc printr-un proces natural energetic, de natura cosmica, totusi translatia însasi implica o participare personala sau, cu alte cuvinte, va fi determinata de caracteristicile fizice, energetice, psihice si mentale ale fiecaruia dintre noi.

Din aceasta cauza unii vor reusi sa realizeze translatia, in timp ce altii nu vor fi suficient de pregatiti sa o faca; prin urmare, ei vor continua sa ramana în lumea fizica (3D) chiar si dupa realizarea ascensiunii propriu-zise, adica dupa 21 decembrie 2012. În cele mai multe cazuri, acest lucru se va petrece mai ales din cauza gandurilor negative ce vor invada atunci mintea persoanei respective si a fricii care se va amplifica din ce în ce mai mult.

Aceasta stare negativa va rezona cu o frecventa joasa a energiei si fiinta respectiva va fi proiectata la niveluri inferioare, ramanand in 3D; ea nu va mai putea sa aiba acces la dimensiunea 4D. Pe de alta parte, daca în acea perioada decisiva de timp (5-6 ore) fiinta umana isi va îndreptata gandurile numai catre iubire, armonie, echilibru, calm si pace interioara, exact aceasta se va petrece atunci si, ca atare, sansele ca ea sa ascensioneze cu succes la nivelul 4D vor fi foarte mari. De altfel, primul lucru ce va fi realizat în noua lume (4D) va fi acela ca aproape tot ceea ce se gandeste, se realizeaza.

De pilda, modificarea structurii corporale va fi un proces obisnuit incepand cu realitatea 4D spre 5D etc., fiind in primul rand o expresie creatoare a frumusetii si armoniei. In aceasta directie, traditia mayasa ne spune ca femeile vor avea o înaltime de 3,5 - 4 m înaltime, iar barbatii cam de 4,5 - 5,5 m, desi din alte informatii care au fost transmise, aceste valori par sa corespunda mai mult dimensiunii 5D.

Pentru dimensiunea 4D, unele organizasii secrete ezoterice, precum si unii channelers, specifica faptul ca femeile vor avea o inaltime media cuprinsa intre 1,8 si 2 m, iar barbatii între 2,2 si 2,5 m. Implicit, aceasta va însemna dimensiuni uriase ale creierelor. Pentru realizarea acestei transformari importante, oamenii ascensionati in 4D vor avea nevoie de aproximativ doi ani.

Acesta este, de altfel, unul dintre motivele principale pentru care mayasii nu au dorit sa vorbeasca despre transformarile respective, deoarece lumea i-ar fi crezut pur si simplu nebuni. Cu toate acestea, in anumite domenii stiinta lor este mai precisa decat orice avem noi actualmente pe Pamant. De pilda, calendarele mayase sunt mai precise decat calendarele actuale, calculate de computere. Chiar daca oamenii de stiinta contemporani au efectuat anumite ajustari ale calendarului în anul 2000, acesta tot nu este la fel de precis ca cel al mayasilor.

De altfel, mayasii au conexiuni cu alte dimensiuni ale existentei, pe care oamenii zilelor noastre nu le inteleg deloc. Nu se stie nici macar de unde au venit mayasii, cum au ajuns pe teritoriul Americii de Sud, dar mai ales unde au disparut brusc la un anumit moment istoric.

Daca, de pilda, batranii intelepti ai mayasilor si ai indienilor Hopi din zilele noastre sunt intrebati care sunt originile civilizatiei lor, ei raspund ca ultimul loc din care stiu ca au venit a fost Atlantida, iar înainte de aceasta ei au venit din stele. Niciunul dintre ei nu poate preciza din ce sistem solar sau de pe ce planeta au venit si nici cum anume au ajuns pe Pamant, dar ceea ce cu totii stiu dincolo de orice dubiu este ca stramosii lor au venit din stele.

Problema Atlantidei este în zilele noastre asa-zis controversata doar pentru cei ignoranti sau manipulatori. În realitate, exista foarte multe dovezi, nu doar fizice, ale existentei Atlantidei, care au fost descoperite în ultimii 80 de ani, ci mai ales de natura subtila, care atesta cu claritate, din surse încrucisate si diferite realitatea acelei civilizatii extraordinare, care a ocupat o mare suprafata a planetei timp de mai multe zeci de mii de ani.

Oricat ar parea de neverosimil, anumite evenimente care s-au petrecut în Atlantida afecteaza omenirea chiar si în ziua de azi. De la un anumit moment al existentei ei, stiinta în Atlantida a început sa fie înteleasa gresit si asta a dus la o schisma între ea si legile spirituale, ce a provocat un cataclism nemaipomenit.

Ultimii 200 de ani din existenta Atlantidei au fost un adevarat iad pentru locuitorii ei. Oamenii de atunci erau posedati de fiinte din alte dimensiuni ale Creatiei, erau bolnavi, mureau si totul în jur era oribil. Exista însa si un nivel superior al existentei în chiar mijlocul haosului si al iadului declansat de fortele malefice ale Archon-ilor.

Pe acel nivel superior se aflau asa-numitele Fiinte Inaltate sau Maestri Iluminati, care în conformitate cu afirmatiile înteleptilor din Consiliul Director al poporului mayas, se afla chiar si în prezent printre noi, reprezentand un grup de aproximativ 8000 de suflete. Acesti Maestri Inaltati au ajutat omenirea de-a lungul timpului sa înteleaga anumite probleme dificile, cu care ea s-a confruntat în ultimii 13 000 de ani.

Dimensiunile existentei sunt separate de frecventa de vibratie a constiintei, deci a materiei care le compune, la fel cum in muzica notele sunt separate de frecventa sunetului emis sau la fel cum într-o prisma de lumina putem distinge scara cromatica a culorilor în care aceasta este descompusa.

Atunci cand trecem de la o dimensiune la alta nu trebuie decat sa ne uitam, analogic vorbind, la scara cromatica pentru a vedea cum anume se trece de la o culoare la alta, pentru a întelege felul în care noi însine putem calatori interdimensional.

Prin urmare, trebuie sa învatam cum sa schimbam canalul, într-un fel asemanator - analogic vorbind - cum schimbam canalele la telecomanda televizorului, intrand astfel pe lungimi diferite de unda. În felul acesta, constiinta noastra individuala trebuie sa se acordeze atunci cu o frecventa specifica de vibratie pentru a exista într-o dimensiune sau alta.

Mayasii si Maestrii Inaltati din Atlantida, care ghideaza si ajuta omenirea de mii de ani, afirma ca totul este pregatit pentru ca oamenii de pe Pamant sa realizeze ascensiunea.Totusi, pentru aceasta este necesar ca mai întai fiintele umane sa se transforme interior. În dimensiunea 4D totul este deja pregatit pentru realizarea translatiei; multe dintre informatii sunt transmise si prin cercurile din lanurile de cereale, care în ultimul timp apar tot mai des, fiind realizate atat de reprezentantii extraterestri ai civilizatiilor ET benefice ce fac parte din Confederatiile galactice ce asista si ajuta omenirea în aceasta perioada, cat si de Maestrii Înaltati din vechea Atlantida, ce vor în acest fel sa-si transmita mesajele catre cei initiati si pregatiti pentru a evolua spiritual.

Evenimentele catastrofale, daca vor avea loc, se vor petrece doar în dimensiunea fizica (3D); în 4D va fi doar echilibru, pace si liniste. In aceasta directie, elita satanica a masonilor - care dirijeaza prin Guvernul ei Mondial Ocult toate celelalte guverne ale puterilor occidentale si mai ales guvernul american - a construit un urias oras subteran cu un diametru de aproximativ 15 kilometri la granita dintre Elvetia si Italia, care este dotat cu tehnologii uimitoare, ce nici macar nu pot fi concepute de oamenii de la suprafata planetei la momentul actual, întrucat ele au fost tinute în cel mai mare secret de cabala criminala a masonilor doar pentru folosul ei propriu.

Iluminatii isi imagineaza ca în acest fel vor reusi sa supravietuiasca translatiei omenirii la o noua frecventa de vibratie a constiintei, dar adevarul este ca prin aceasta atat ei, cat si cercetatorii si oamenii de stiinta care au contribuit la aceste proiecte malefice, nu au înteles esenta fenomenului care va avea loc, fie din aroganta, fie pur si simplu din incapacitate spirituala sau din nestiinta.

Adevarul este ca nu exista nimic la nivel fizic (3D) care sa se poata face, astfel încat sa se evite fenomenele care vor urma; ele vor împlini astfel niste necesitati de ordin energetic si karmic la nivel cosmic, echilibrand raportul de forte si în dimensiunea fizica.Problema este ca în 3D exista foarte multa materie si doar putina energie; pe de alta parte, în 4D exista foarte multa energie pura si doar putina materie. De pilda, atunci cand privim trupul unei fiinte umane din planul fizic, acesta este dens si greu, adica el cuprinde multa masa si doar putina energie. Sa presupunem însa ca am efectuat tranzitia; dupa aceea, trupul nostru va fi în cea mai mare parte din energie, dar totusi materia va fi si ea cumva asociata cu el, desi într-o masura mult mai mica decat înainte.

Atomii care ne vor alcatui atunci corpul din 4D vor fi foarte diferiti de atomii care ne alcatuiau trupul în 3D. Astfel, daca avem un corp 4D si ne aflam în dimensiunea 3D, putem vedea lumea fizica; pentru cei din 3D noi am aparea atunci ca fiind normali, avand aceeasi înfatisare ca si ei.

Diferentele încep sa apara odata cu evolutia noastra in cadrul celei de a patra dimensiuni (4D), iar atunci cand translatam în 5D, fiintele din 3D nu mai pot sa ne vada deloc; chiar si pentru cei din 4D, care se afla în domeniile inferioare ale acestei dimensiuni, este relativ dificil sa mai perceapa atunci existenta fiintelor din 5D. Ne aflam în mijlocul transformarilor chiar în acest moment; practic vorbind, suntem in fereastra principala a tranzitiei energetice de dinaintea ascensiunii. Totusi, cele 30 de ore care vor începe în ziua solstitiului de iarna (21 decembrie 2012) vor însemna o transformare uriasa prin comparatie cu ceea ce exista acum pe Pamant.

Transformarile accelerate din ultimele luni si ceea ce va mai urma pana în decembrie sunt ca o pregatire pentru acest eveniment fundamental în existenta omenirii. Într-un fel, putem spune ca ascensiunea noastra de pe 21 decembrie 2012 va fi cumva analoaga cu aceea a unui fluture care trece de la o forma de viata la alta (de la larva, la fluture).

In legatura cu acest proces, problema fundamentala pentru majoritatea oamenilor - asa dupa cum afirma mayasii si indienii Hopi - este ca ei cred ca aceasta lume fizica în care exista în prezent este reala; astfel, ei sunt absolut convinsi ca ea este solida si cumva fixata.

Cu toate acestea, este totusi straniu ca oamenii nu cunosc inca sursa din care a aparut propria lor lume, pe care ei o considera reala. Una dintre ideile lor bizare si impregnate de o adanca ignoranta este aceea ca, dupa ce ei mor - mai bine zis, dupa ce trupul lor fizic moare -, totul este pierdut si se dizolva in neant. In conformitate cu aceasta conceptie tampa, rezulta ca nimeni si nimic nu are nicio influenta asupra a nimic.

Realitatea este însa complet diferita de aceasta credinta ridicola; de fapt, lumea exterioara este formata numai din constiinta. Astfel, putem spune ca lumea exterioara nici macar nu este acolo; ea este acolo doar în interiorul fiintei noastre si doar atunci cand noi dorim sa o vedem astfel. Astfel, trupul fizic nu este decat o imagine si, daca modificam modelul constiintei, putem modifica astfel forma trupului si caracteristicile lui.Toate acestea reprezinta tot atatea motive pentru care omenirea pur si simplu nu a putut si nu poate sa tina pasul cu ceea ce se petrece, deoarece stiinta actuala se bazeaza cu încapatanare si cu un imens orgoliu pe niste premise complet false. Situatia se va modifica însa integral atunci cand se va cunoaste adevarul.

Odata ajunsi la nivelul de constiinta ce rezoneaza cu dimensiunile 4D sau 5D, toate problemele si dificultatile cu care ne confruntam in planul fizic (3D) - cum ar fi banii, energia, hrana etc. - vor deveni nesemnificative, fiind înlocuite cu aspiratii mult mai înalte si mai elevate.


>> citeste mai mult



Te-ar mai putea interesa :

• De-ale sufletului
De-ale sufletului   De-ale sufletului Oricate lucruri lumesti ne-ar da tarcoale in fiecare zi a vietii noastre, dupa o vreme se pare ca o data cu maturizarea incep sa apara si altfel de interese, fie unele ce tin de dezvoltare personala, altele de rostul vietii si al spiritualitatii, ca in cele din urma sa se
 
• Vizualizarea si influenta asupra sanatatii
Vizualizarea si influenta asupra sanatatii   Cu ceva vreme in urma, aproximativ 3 ani, am realizat ca una dintre starile cele mai placute pe care le are mintea mea si se transfera rapid, aproape instantaneu in trup si suflet este linistea. Cum mi-am dobandit aceasta liniste? E pe de-o parte simplu daca esti consecvent, si pe de alta
 
• Procesul de vedere a aurei
Procesul de vedere a aurei In ultimii ani deja a luat amploare intr-un mod incredibil interesul oamenilor catre terapii alternative si spiritualitate. Indiferent ca este vorba despre motive personale care i-au determinat sa se indrepte spre o astfel de cautare, sau pur si simplu s-a tot extins interesul catre astfel de preocu
 
• Energii tulburatoare
Energii tulburatoare In ultima vreme am cunoscut tot mai multi oameni care se indreapta catre cunoastere, mai ales catre cunoasterea spirituala. Sunt oameni care candva nu credeau in nimic, sau altii care mereu au simtit ca viata aceasta este mult mai mult decat casa, masa, familie, serviciu si prieteni, este ceva mar
 
• Calatoria in emotiile noastre este cheia vindecarii
vindecarea emotionala Ti s-a intamplat vreodata sa fii atat de stresat sau de ingrijorat incat sa te simti fizic rau? Ai auzit de expresia populara s-a imbolnavit de suparare? Acest aspect nu mai este o necunoscuta si cu siguranta ai auzit pana acum ca la baza majoritatii afectiunilor fizice si bolilor nu sta doar un
 
Vezi toate stirile din categoria Spiritualitate

STIRI
• Afectiuni cardiovasculare
• Afectiuni genitale si renale
• Afectiuni psihomotorii
• Afectiuni reumatismale
• Afectiuni stomatologice
• Afectiunile sistemului imunitar
• Afectiunile sistemului nervos
• Alergologie
• Alopecie
• Apiterapie
• Aromoterapie
• Autocunoastere
• Ayurveda
• Bio Bran
• Biorezonanta
• Biostem
• Boala Lyme
• Boli cardiovasculare
• Boli de metabolism
• Boli de ochi si urechi
• Boli Infectioase
• Bolile alergice
• Bolile aparatului digestiv
• Bolile aparatului locomotor
• Bolile aparatului respirator
• Bolile dermatologice
• Cabinet particular Elena Truta
• Candida
• Ce stii despre cancer
• Celulita
• Condimente
• Cosmetica
• Cronobiologie
• Cure
• Dependenta de droguri
• Depresia
• Despre colon si bolile acestuia
• Despre Nutritie
• Despre Paraziti si tratamente deparazitare
• Despre Slabit
• Despre Zeolit
• Detoxifierea cu Colon Help
• Detoxifierea organismului
• Dezvoltare personala
• Diabet
• Diete
• Dinti
• Fitoterapie
• Fructe
• Frumusete
• Gastroenterologie
• Generalitati
• Ginecologie
• Hepatita Cronica
• Homeopatie
• Igiena
• Inovatii medicale
• Institutii Medicale
• Inteligenta emotionala
• Legume
• Masaj
• Medicina alopata
• Medicina alternativa
• Medicina de familie
• Meloterapia
• Minerale
• MMS
• Ochi
• Ozonoterapie
• Par
• Picioare sexy
• Plante medicinale
• Proprietatile vindecatoare ale plantelor
• Pubertate
• Reiki
• Retete vegetariene
• Sanatate publica
• Sarcina
• Sentimente si relatii
• Sistemul imunitar
• Situatii si sfaturi
• Spiritualitate
• Stil de viata
• Tabagism
• Terapii
• Toxicologie
• Tratamente si remedii naturiste
• Vitamine
• Yoga

Vezi toate stirile ...


CELE MAI VANDUTE
Tinctura coaja nuca neagra
Cele mai vandute
Tinctura coaja Nuca ...
Pret: 145 Ron
candyclear5
Cele mai vandute
CandyClear5
Pret: 290 Ron
Cuisoare
Cele mai vandute
Cuisoare
Pret: 76 Ron
Tratament complet pentru detoxifierea organismului (Tratament Hulda Clark si Zapper)
Cele mai vandute
Tratament complet pe...
Pret: 765 Ron
Tratament detoxifiant si deparazitar pentru 18 zile (Pachet Hulda Clark)
Cele mai vandute
Tratament detoxifian...
Pret: 260 Ron



 


Suport
Home
Despre noi
Parteneri
Promotii
Contact
Info
Adauga link
Cadouri
Creare cont
Cum Comand
Cum platesc
Detalii privind activare cookies
Este ziua ta
Garantie
In cat timp ajunge comanda
Informare cookies
Livrare si returnare
Lucky13
Reclame
Returnarea Produselor
Sugestii si reclamatii
Termeni si conditii
Dictionare
Dictionar plante
Dictionar analize
Dictionar simptome
Dictionar parazitologie
Dictionar medical
Dictionar afectiuni
Dictionar prospecte medicamente
Dictionar leacuri babesti
Unitati medicale
Facebook Ekilibrium.ro Google+ Ekilibrium.ro Twitter Ekilibrium.ro YouTube Ekilibrium.ro Blog Ekilibrium.ro RSS Ekilibrium.ro
 
ANPC    
 
Inchide bara